Vakantiepark aan vaarwater

Vind een vakantiepark aan vaarwater

Voor een vaarvakantie met accommodatie op een vakantiepark aan een vaarwater in Nederland.
Deze vakantieparken aan het water hebben doorgaans een eigen jachthaven en verhuren huisjes met aanlegsteiger. Boek een watervilla op een vakantiepark aan vaarwater Friese Meren, Markermeer of Veluwemeer of ontdek de schoonheid van het Veerse Meer.
Vind hier een vakantiepark aan het vaarwater met eigen jachthaven. In heel Nederland vind je vakantieparken aan vaarwater.

Vakantiepark aan vaarwater bij Roompot groep huren

Als je wilt genieten van een vakantiepark aan het water in Nederland en een luxe vakantiewoning of watervilla wilt huren, is Roompot de juiste partner. Roompot verhuurt huisjes en watervilla’s in vakantieparken aan water Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel en Zeeland. Je kunt bij Roompot een huisje aan het water met aanlegsteiger voor de boot huren of huisje aan viswater. Een aantal Roompot parken hebben een eigen jachthaven. Als je een vakantiepark aan vaarwater in Nederland wilt huren, is Roompot “Top”.

Vakantieparken aan vaarwater Landal GreenParks

Ook Landal GreenParks heeft een uniek aanbod vakantieparken aan een vaar- of viswater. Landal heeft parken met boot- of sloepverhuur en een aantal parken met eigen jachthaven en parkeerplaats voor boottrailers. Dat maakt het huren van een vakantiehuis aan vaarwater extra aantrekkelijk. Bij Landal en Roompot zijn huisdieren veelal welkom. Met name de Landal parken aan de Friese Meren liggen op perfecte locaties aan een vaarwater. De Luxe watervillas Friese Meren van Landal zijn ook geschikt voor grote groepen.

Vakantiepark aan vaarwater met wellness faciliteiten

Het is mogelijk een huisje aan het water met sauna, jacuzzi of hottub te huren. Veel vakantieparken aan een vaarwater verhuren huisjes en watervilla’s met privé sauna of jacuzzi. Of je nu een wellness bungalow of villa met wellness faciliteiten zoekt, bij de genoemde vakantiepark ketens Roompot en Landal GreenParks is veel mogelijk.

Weekendje aan vaarwater boeken

Bij de meeste vakantieparken aan het water in Nederland is het mogelijk een huisje met aanlegsteiger voor een weekend te huren. Een huisje aan een vaarwater huren voor één nacht is bij de meeste parken niet mogelijk. Wij raden u aan uw huisje aan het water ook voor een weekend vooraf te reserveren. Dat kan contactloos en online.

Vakantieparken aan vaarwater met sloepverhuur

Voor een vakantie met de boot aan een meer of rivier, hoef je niet zelf over een boot, sloep of motorboot te beschikken. Een groot aantal vakantieparken in Nederland hebben een afdeling bootverhuur. Dat betekent dat je ter plaatse een zeilboot, sloep of jacht kunt huren. Daarnaast vind je bij bijvoorbeeld De Friese Meren vele boot verhuurbedrijven. Een vakantiepark aan het water vinden met sloepverhuur is niet moeilijk. Zie onze pagina met tips “vakantiepark met bootverhuur“. Snelle motorboten kun je op deze parken niet huren, meer sloepen en boten om de omgeving te verkennen en vaak met een maximale snelheid van zo een 15 kilometer per uur.

Meer interessante artikelen:

Lees meer over Friese Meren Villa’s

Vakantiehuis aan water Sneekermeer