Watervilla met privé sauna huren

Nu een watervilla met privé sauna huren

Het is nu tijd om na te denken over de invulling van je vakantie aan het water. Wordt het een watervilla met jacuzzi, een luxe vakantiehuis aan de Friese Meren met ligbad of een watervilla met privé sauna? Het huren van een luxe villa aan het water met eigen sauna of whirlpool is zeker geen slecht idee. Een watervilla huren met hottub op een vakantiepark aan het water is ook zeker een goede suggestie. En… wat dacht je van een wellness huisje aan het water?

Landal de Bloemert

Eén van de mooiste parken aan het water in Nederland is ongetwijfeld Landal De Bloemert in Groningen en nabij Midlaren, Drenthe. Je kunt hier een bungalow of watervilla met sauna en aanlegsteiger 2 tot 12 personen huren. De 8 persoons watervilla met eigen aanlegsteiger op Landal de Bloemert heeft een privé binnenzwembad. En dat is absoluut uniek. Kijk eens naar de mogelijkheid deze 8 persoons watervilla met privé binnenzwembad, sauna en aanlegsteiger te huren.

Watervilla met Zwembad 8LZ Bloemert - Nederland - Drenthe - 8 personen wellness

Vakantieparken waar je een watervilla met privé sauna kunt huren.

Op een aantal vakantieparken in Friesland, Zeeland, Overijssel, Noord-Holland en Gelderland kan je een luxe watervilla met eigen aanlegsteiger en privé sauna of hottub huren. Huur bijvoorbeeld een wellness watervilla in de Biesbosch of aan de Reeuwijkse Plassen.

Daar vind je luxe vakantieparken met watervillas in een uniek natuurgebied. Maar ook aan de Friese Meren vindt je watervillas met sauna, hottub of jacuzzi.

Last minute watervilla met eigen sauna huren?

Het is meestal ook mogelijk een last minute autovakantie te boeken met verblijf in een wellness villa.
Zo een last minute is tot wel 40 % goedkoper.

Waterpark Zwartkruis aanlegsteiger met boot

Watervilla met privé aanlegsteiger en sauna huren

Als je een watervilla gaat huren, zal dat in de meeste gevallen voor een watersport vakantie Nederland zijn. Je gaat dan een boot of sloep huren of op vakantie met een eigen jacht, boot of sloep. In al die gevallen is het prettig als je vakantiehuis aan het water over een eigen aanlegsteiger beschikt. De accommodaties op deze site hebben in 9 van de 10 gevallen een eigen aanlegsteiger voor boot of sloep. Bij de grotere vakantieparken kan je meestal ook een boot of sloep huren.

Andere accommodaties met eigen sauna

Niet alleen watervillas beschikken over een eigen sauna. Ook vakantiehuizen in de bossen, aan het strand of in de duinen, kunnen de beschikking hebben over wellness faciliteiten zoals sauna, hottub, jacuzzi of whirlpool. De laatste tijd zijn vooral luxe villa’s met jacuzzi helemaal in. Mensen zoeken door de coronacrisis met name naar luxe accommodaties in de natuur. Zo kun je bij ons een villa met jacuzzi huren. Helemaal in de stijl van deze tijd. Luxe vakanties, natuur en wellness, een prima combinatie.