Nationaal Park Weerribben-Wieden

Watervilla omgeving Nationaal Park Weerribben-Wieden boeken. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Veel inwoners en toeristen verplaatsen zich per gondel, roeiboot of fluisterboot. Gelegen naast Nationaal waterpark Weerribben-Wieden is het een uniek locatie voor een vaarvakantie.

Vakantiepark Giethoorn, perfecte locatie voor boeken vaarvakantie.
Indien je een mooi waterpark zoekt voor een vakantie in de omgeving van Giethoorn en Nationaal Park De Weerribben is een verblijf op Vakantiepark Giethoorn, zeker een aanrader.
Op vakantiepark Giethoorn kan je een vakantiehuis, bungalow of villa met eigen aanlegsteiger huren. Omdat je vakantiehuis op een landtong ligt, geniet je van optimale vrijheid. Ook voor een visvakantie in Giethoorn Verken met een gratis elektrische sloep de prachtige omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden maar heb respect voor de natuur. Voor een duurzame vakantie op het water.

Vakantiepark Waterstaete.
Je kunt op dit unieke park Waterstaete Ossenzijl aan de Weerribben, een huisje met eigen aanlegsteiger huren inclusief gebruik van boot of sloep.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond