Vind hier je vakantiehuis met eigen aanlegsteiger.

Op zoek naar een luxe vakantiehuis met eigen aanlegsteiger? Een vakantiehuis of watervilla op een vakantiepark met jachthaven, boothelling, sloepverhuur? Je kunt hier een vakantiehuis met aanlegsteiger voor 2, 4, 6 of 8 personen huren. Ook met sauna, bubbelbad of andere wellness voorziening.

Vakantiehuis aanlegsteiger 10 tot 14 personen.

Er zijn ook grote vakantiehuizen en watervillas met aanlegsteiger voor 10, 12 of 14 personen te huur. Niet alleen aan de Friese Meren maar ook aan het IJsselmeer, Markermeer enf Veluwemeer.
Aanrader: Kijk eens naar de fantastische mogelijkheden bij Waterpark De Bloemert, Waterpark Zwartkruis of Waterrijk Oesterdam in Zeeland.

huisje aan het water met boot en aanlegsteiger

Vind hier je vakantiehuis met aanlegsteiger.

Vakantiehuis met hond en aanlegsteiger

In de meeste van deze vakantiehuizen met aanlegsteiger is de hond welkom. Ideaal als je een vakantie aan het water met hond wilt boeken. Houdt er wel rekening mee dat honden op het park aangelijnd moeten zijn. In deze vakantiehuizen aan het water en met aanlegsteiger zijn 2 huisdieren toegestaan.

waterplezier op de aanlegsteiger

Vakantiehuis met aanlegsteiger, ideaal voor watersport.

Hier vind je de mooiste watervilla’s en vakantiehuizen voor de watersport. Ook op een vakantiepark met sloepverhuur, boothelling en aanlegsteiger. Voor een watersport vakantie Friese Meren, Veerse Meer, IJsselmeer, Veluwemeer of elders in Nederland.

Vakantiehuis met aanlegsteiger in Friesland huren?

Wie aan een watersportvakantie Nederland denkt, komt vaak uit in Friesland. De Friese Meren zijn dan ook uniek in Nederland en bieden veel watersport plezier. Je kunt via deze site een vakantiehuis met aanlegsteiger huren aan Het Sneekermeer, Het Tjeukemeer, Groote Bekken, Het Slotermeer, Heegermeer of De Fluessen.

watervilla met aanlegsteiger in het bos

Vakantiepark Friesland met eigen jachthaven

Je kunt echter ook een huisje of villa op een vakantiepark Friesland met eigen jachthaven of boothelling boeken. Ook kan je kiezen voor een water vakantiepark Friesland met sloepverhuur. Met een watersportvakantie Friese Meren zit je altijd goed.

Vakantiehuis met aanlegsteiger aan Veluwemeer

Het Veluwemeer vormt een scheidingslijn tussen Gelderland en Flevoland en is ideaal voor een watersportvakantie, visvakantie of vakantie met de boot. Je kunt een vakantiehuis aan het Veluwemeer huren met aanlegsteiger maar ook gaan voor een vakantiepark met boothelling aan dit unieke meer. Het is ook mogelijk een watervilla te boeken op een vakantiepark aan het Veluwse Meer met jachthaven, boothelling en sloepverhuur.

watervilla aan een meer

Zowel Landal als Roompot bieden villa’s en huisjes op watervakantieparken Veluwe aan. Voor een watersportvakantie Veluwemeer.

Villa met aanlegsteiger aan Veerse Meer huren.

Watersportvakantie Zeeland? Wie een vakantiehuis of villa met aanlegsteiger aan het Veerse Meer zoekt, kan onder andere terecht bij Ruiterplaat Vakanties. Zij zijn specialist in de verhuur van villa’s en grote vakantiehuizen met aanlegsteiger Zeeland. Je kunt ook een watervilla aan het Veerse Meer 14 of 16 personen met eigen aanlegsteiger en privé sauna huren. Daarnaast is het mogelijk een appartement met aanlegsteiger te huren.

Voor een watersport- en wellness vakantie in Zeeland.

Vakantieparken met jachthaven in Zeeland zijn onder andere Roompot Marina, Aquadelta in Bruinisse en Marina Port Zélande in Ouddorp. Waterrijk Oesterdam is een nieuw resort in Zeeland, Tholen. Je kunt hier een luxe water vakantie villa met wellness faciliteiten huren.

Watersport vakantie elders in Nederland vieren

Je kunt ook een vakantiehuis met aanlegsteiger in Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel of Groningen boeken. Zo is Roompot vakantiepark Giethoorn in Overijssel ideaal voor een watersport vakantie. Bij de huur van een vakantiehuis met aanlegsteiger op dit vakantie park in Giethoorn is een elektrische sloep inbegrepen. Ideaal voor een vakantie met boot bij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze vakantiehuizen aan het water in Giethoorn zijn ook ideaal voor een zeilvakantie of visvakantie.