Friese Meren

Watersportvakantie Friese Meren

Wie een watersportvakantie Friese Meren wil boeken, is mogelijk op zoek naar een watervilla op een villapark met haven en huizen met eigen aanlegsteiger. Of een huisje aan het water. We hebben op deze site een overzicht gemaakt van watervillas in Friesland en vakantiehuizen Friesland met eigen aanlegsteiger. Aan u de keuze. Een particuliere vakantiewoning Friesland direct aan het water huren of een watervilla in een villapark Friese Meren. Hier vind je ook watervillas Friese Meren voor 8, 10, 12 of 14 personen.
Je kunt hier ook een vakantiehuis aan het water huren als je wilt rusten en genieten van het uitzicht.

Visvakantie Friese Meren.

Mensen die van vissen houden, kunnen een vakantiehuisje Friesland met vissteiger huren. Huizen met een vissteiger liggen vaak midden in de natuur en direct aan het water. In Friesland betekent dat bijvoorbeeld dat je een huisje met vissteiger in Sneek huurt. Houd er rekening bij dat veel wateren door visverenigingen gepacht zijn en verboden zijn. Daar waar je wel mag vissen, zeker ook visvijvers, is een dag vergunning of visvergunning nodig.

Watervillas Friesland.

Als je op zoek bent naar watervillas Friesland, zal je deze zeker vind op de vakantieparken aan de Friese Meren. Je kunt echter ook kiezen voor een particulier vakantiehuisje Friesland met eigen aanlegsteiger voor de boot.

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond