Vakantiepark met bootverhuur

Een vakantiepark met bootverhuur vind je hier.

Op zoek naar een vakantiepark met boot of sloepverhuur? Met de boot op vakantie en op zoek naar een water vakantiepark met bootverhuur? Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste vakantieparken met boot- of sloepverhuur. Het huren van een vakantiehuisje of watervilla met boot of sloep, is ontzettend leuk!

Boek hier een vakantiehuis aan water op een park met boot- of sloepverhuur.

Of je nu een watersportvakantie, visvakantie of duikvakantie wilt boeken, het water trekt altijd. Je kunt hier een vakantiehuis met boot huren in Giethoorn, aan Markermeer, Friese Meren, Veerse Meer en diverse andere meren in Nederland.

Vakantiepark met bootverhuur Friese Meren

Als je een villapark of bungalowpark met bootverhuur in Nederland zoekt, is de kans groot dat je de beste aanbiedingen en deals op parken aan de Friese Meren vindt. Zo biedt vakantiepark Tussen De Marren nabij Akkrum niet alleen bootverhuur aan maar kan je daar ook een luxe vakantiehuis met eigen (privé) aanlegsteiger huren.

Dit vakantiepark met boothelling en bootverhuur in Friesland met speeltuin biedt ook luxe 8 persoons vakantiehuizen met jacuzzi aan. Ideaal voor een wellness- en visvakantie grote groep. Het is een ideaal park voor een vaarvakantie Friese Meren.

vakantiedorp met aanlegsteiger

Vakantiepark It Wiid in Eernewoude

Een ander vakantiepark Friesland met jachthaven en bootverhuur is vakantiepark It Wiidd in Eernewoude. Dit Hoogenboom vakantiepark wordt onder andere aangeboden door de Roompot groep en biedt bungalows aan met eigen aanlegsteiger. Vakantiepark It Wiid heeft alles in huis voor een watersport vakantie in Friesland. Het park heeft niet alleen een boothelling, jachthaven en botenkraan, je kunt er ook een sloep of zeilboot huren. Tel daarbij op dat er ook fietsverhuur is, tennisbanen en een golfbaan in de omgeving en je hebt je ideale watersport vakantiepark in Friesland gevonden. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of zwemmen in het natuurbad.

Vakantiepark Eiland van Maurik

Als je met je gezin een vakantie aan het water wilt boeken, is vakantiepark Eiland van Maurik in het Gelderse rivierengebied iets voor jou. Dit vakantiepark met jachthaven, boothelling, indoorspeeltuin en overdekte zwembad is de ideale plek voor een watersportvakantie met het hele gezin. Een vakantiepark aan het water Gelderland met sloepverhuur.

Het is één van de goedkopere vakantieparken met bootverhuur. Er is een binnenzwembad en buitenzwembad. Dat maakt dit vakantiepark met speelparadijs ook aantrekkelijk voor een verblijf in de meivakantie of herfstvakantie. Het is ook een gezinsvriendelijk water vakantiepark in Gelderland met speeltuin, waterfietsverhuur, skelterverhuur en bootverhuur. Er is ook een honden toilet en uitlaatveld. De hond kan dus ook mee op vakantie!

zeilboot op een meer

Bungalowpark Zuiderzee, ook een leuk vakantiepark met bootverhuur.

Bungalowpark Zuiderzee is een vakantiepark met jachthaven aan het IJsselmeer. Het is een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Holland met sloepverhuur. Ook dit water vakantiepark heeft faciliteiten als een speeltuin, subtropisch zwemparadijs, kinderclub en recreatie programma. Als je een vakantiepark met bootverhuur zoekt voor een vakantie met kinderen in de leeftijd van 8 tot 20 is het ideaal. Het is namelijk een vakantiepark met sloepverhuur, kanoverhuur en hengelsport verhuur. Ook ideaal voor een visvakantie. Je kunt bij Bungalowpark Zuiderzee bijvoorbeeld een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger voor 6 personen huren. Voor een vakantie met de eigen boot of huurboot.

Vragen over een vakantiepark met bootverhuur?

Heb je zin in een vakantie of weekendje aan het water? Heb je vragen over een bepaald vakantiepark met boothelling of wil je weten waar je een luxe watervilla met jacuzzi of privé sauna kunt huren? Neem dan zo contact met ons op. Wil je met je vrienden een weekendje weg naar Friesland en heb je tips nodig voor een vriendenweekend Friesland met huur van een sloep?

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die je ons kunt stellen. Of je nu een vakantiehuisje in Sneek met boot zoekt of een groepsaccommodatie in Friesland of IJsselmeer met eigen aanlegsteiger, we zijn je met al je vragen graag van dienst. Volg deze blog ook voor aanbiedingen op vakantieparken met eigen jachthaven en sloepverhuur.