Vakantiehuis Weerribben met boot

Vind hier jouw vakantiehuis Weerribben met boot

Wie een villa aan het water of vakantiehuis Weerribben-Wieden met de boot zoekt, vindt hier het complete aanbod en actuele aanbiedingen.

Mogelijkheden huren vakantiehuis Weerribben met boot

Je kunt een vakantiehuis Weerribben inclusief gratis gebruik boot of sloep huren of naast je vakantiehuis Weerribben een boot, roeiboot, zeilboot of fluisterboot huren. Honden welkom. Zie hieronder de mogelijkheden een vakantiehuis met boot of sloep bij Nationaal Park Weerribben-Wieden te huren. Kijk ook eens naar de mogelijkheden in Giethoorn, zie onder.

varen in roeiboot met gezin

Vakantiehuis Weerribben met boot bij vakantiepark Waterstaete Ossenzijl

Wat ons betreft is dit de beste keuze als je een vakantiehuis Weerribben met eigen aanlegsteiger en gratis boot of sloep wilt huren. Indien je vanaf april tot oktober een watervilla of vakantiehuis met eigen aanlegsteiger bij Waterstaete Ossenzijl huurt, kun je gratis gebruik maken van een boot of sloep. Je hoeft dus niet elders op de Weerribben-Wieden een boot, sloep of fluisterboot te huren. Het bijzondere van dit park met boot in Overijssel is dat ieder vakantiehuis een eigen aanlegsteiger heeft.

Ligging aan viswater

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl ligt direct aan een viswater en dat betekent dat je naast watersport ook vanaf je vakantiehuis kunt vissen. Dit is slechts één van de vakantieparken aan een viswater in Nederland. Zie voor één van de bekendste parken aan een viswater in Nederland, villa vakantiepark IJsselhof. Voor een visvakantie op een vakantiepark aan het IJsselmeer.

Vissen vanaf een eigen vissteiger

Vakantiepark Giethoorn

Ook bij vakantiepark Giethoorn in Overijssel en nabij de Weerribben-Wieden kan je een vakantiehuis met aanlegsteiger en sloep of boot huren.
Ook hier kan je een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis met boot Weerribben huren maar voor grotere groepen zijn er ook mogelijkheden.
Ontdek Nationaal Park Weerribben-Wieden bij voorkeur met een elektrische en hele stille fluisterboot.

Vakantiehuis Giethoorn huren.

Een ander idee is om een vakantiehuis Giethoorn te huren. Op een vakantiepark aan het water of particulier. Ook nabij de Weerribben-Wieden. Huur bijvoorbeeld dit 8 persoons vakantiehuis met eigen aanlegsteiger in Giethoorn. Een fluisterboot huur je in de directe omgeving.

varen met de boot in Giethoorn

Vakantiehuis met hond en boot Weerribben huren

De hond kan zeker ook mee. Want je kunt een vakantiehuis aan het water met hond én boot of sloep huren. In een aantal geselecteerde huisjes en villa’s aan het water Weerribben-Wieden zijn huisdieren toegestaan. Ook op de genoemde parken met gratis boot of sloep.

hond aan een meer bij opkomende zon

Last minute vakantiehuis Weerribben met boot boeken

Indien beschikbaar, kan je een last minute vaarvakantie Weerribben-Wieden boeken. En daarbij is het niet noodzakelijk dat je een vakantiehuis of watervilla Weerribben met boot huurt. Je kunt bijvoorbeeld op villapark de Weerribben in Paasloo een vakantiehuis of villa huren en elders een boot of sloep huren. Dat, een accommodatie zonder boot in Overijssel huren, vergroot je last minute mogelijkheden aanzienlijk.