Vakantiehuis met sloep Overijssel

Een vakantiehuis met sloep Overijssel huren

Je hebt in Overijssel diverse mogelijkheden een vakantiehuis met sloep te huren. Soms is de boot of sloep bij de huur van het vakantiehuis aan het water Overijssel inbegrepen. Dat is onder andere het geval bij vakantiepark Giethoorn en Waterstaete Ossenzijl.

huisje in de natuur met aanlegsteiger

Vakantiehuis met sloep en aanlegsteiger Overijssel

De meeste vakantiehuizen en watervilla’s op vakantieparken Overijssel met boot- of sloepverhuur, hebben een eigen jachthaven en accommodaties met eigen aanlegsteiger. Dat zijn de meest ideale parken voor een watersportvakantie.

Voor groepen tot wel 12 personen

Ook als vrienden groep kan je een groot vakantiehuis, familievilla of watervilla met sloep huren. Bij het genoemde vakantiepark Waterstaete Ossenzijl in Overijssel is een watervilla met eigen aanlegsteiger en sloep voor wel 12 personen te huur. Deze 12 persoons watervilla Overijssel met 6 slaapkamers kan je ook met een familie- of vrienden groep van 10 of 11 personen huren. Ideaal voor een vakantie Nederland aan het water. Ook bij vakantiepark Giethoorn kan je een watervilla 12 personen met sloep huren. Deze is zelfs in de bepaalde perioden gratis.

varen met de boot in Giethoorn

Vakantiehuis grote groep Overijssel met sloep huren

Indien je met een grote groep van bijvoorbeeld 14, 16, 18 of 20 personen een groot vakantiehuis aan het water met sloep wilt huren, kan je het beste een particulier vakantiehuis Overijssel huren en bij een commercieel verhuurbedrijf één of meerdere boten of sloepen huren. Je kunt er ook voor kiezen op een vakantiepark aan het water in Overijssel 2 of 3 watervilla’s met sloep te reserveren. Dat is meestal alleen mogelijk in het voorjaar en de zomermaanden. Het huren van een groot vakantiehuis Overijssel met vissteiger is ook mogelijk.