Vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer

Voor wie een vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer zoekt.

Villa, groepsaccommodatie of vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer huren? Hier vind je het grootste aanbod villa’s en vakantiehuizen Veerse Meer. Ook voor een luxe watervilla Veerse Meer met sloep, sauna, jacuzzi, eigen aanlegsteiger of vissteiger. Boek nu een watervilla, groepsaccommodatie of huisje aan het water Veerse Meer met privé aanlegsteiger.

Villa’s Veerse Meer met eigen aanlegsteiger.

Er zijn ook luxe villa’s met privé aanlegsteiger te huur aan het Veerse Meer. Voor 6, 8 of 10 personen bijvoorbeeld. Maar je kunt ook een watervilla met aanlegsteiger of vissteiger voor 12, 14 of 15 personen aan Veerse Meer huren.

boot bij een aanlegsteiger

Grote groepen

Grote groepen huren een watervilla of groepsaccommodatie Veerse Meer. Dat is ook mogelijk met privé sauna, jacuzzi of andere privé wellness voorziening. Zie het aanbod voor grote groepen ook elders op deze pagina.

Vakantiehuis Veerse Meer met hond

In veel vakantiehuizen, villa’s en groepsaccommodaties aan het Veerse Meer zijn huisdieren welkom. Je kunt ook een villa met hond en aanlegsteiger boot of sloep huren. Een aanlegsteiger is vaak aanwezig.

hond aan een meer bij opkomende zon

Waarom kiezen voor een vakantie aan het Veerse Meer?

Wie ervoor kiest om de vakantie aan het water te vieren en dan bij voorkeur in Nederland, komt al snel uit bij de Friese Meren, Markermeer, IJsselmeer of Veluwemeer. Niet iedereen is er van op de hoogte dat het Veerse Meer in Zeeland ook een geweldige plek is om een watersport vakantie, relax vakantie of visvakantie Nederland te vieren. Aan het Veerse Meer kan je een huisje of watervilla met aanlegsteiger huren maar er zij ook mogelijkheden op vakantieparken aan het water.

Daarom vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer huren

Het Veerse Meer is misschien wel het mooiste meer voor de watersport in Nederland. Je vindt er vakantieparken met watervilla’s en sloepverhuur.
Je kunt een villa of vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer huren voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen. Er zijn ook grote vakantiehuizen met aanlegsteiger aan het Veerse Meer in Zeeland te huur.

varen op het veluwemeer

Vakantieparken Veerse Meer met sloepverhuur

Ook op een vakantiepark Veerse Meer met sloepverhuur en verhuur watervilla’s.

Bijzonderheden vakantie aan Veerse Meer

Het Veerse Meer ligt tussen Noord-Beveland, Walcheren en Zuid-Beveland en is ontstaan in het kader van de aanleg van de waterwerken. Met zijn 22 kilometer lengte en diepte tot 1500 meter is het een ideaal meer voor waterrecreatie. Voor een vakantie aan het Veerse Meer met de boot bijvoorbeeld.
Je kunt een villa Veerse Meer aan het water huren of huisje op vakantiepark Veerse Meer met sloepverhuur.

Vakantiehuis aan water Veerse Meer in Kamperland, Wolphaartsdijk of Kortgene huren

Hier kan je een vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Veerse Meer huren. Bijvoorbeeld een 6, 8 of 10 persoons vakantiehuis aan het water in Kamperland, Wolphaartsdijk, Veere of Kortgene. Je vindt langs het Veerse Meer ook diverse vakantieparken met jachthaven en boothelling. Ook voor een villa met zwembad, vissteiger en sauna Veerse Meer.

Vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer voor grote groep huren

Een weekendje zeilen met je vrienden of een watersport vakantie vieren aan het Veerse Meer? Je kunt bij ons ook een groot vakantiehuis Veerse Meer huren, ook met eigen aanlegsteiger. Voor een luxe vaarvakantie in Zeeland huur je een villa met aanlegsteiger aan het Veerse Meer. Bijvoorbeeld een villa in Kamperland, Kortgene of Wolphaartsdijk voor 12, 14 of 16 personen.

zeilboot op een meer

Watersportvakantie Veerse Meer en boot huren?

Als je een watersportvakantie in Zeeland wilt boeken en voor het Veerse Meer kiest, kan je een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger huren en met de eigen boot op vakantie gaan. Je kunt echter ook een boot, sloep, zeilboot of jacht huren. Aan het Veerse Meer zitten diverse verhuurbedrijven. Ook voor een luxe sloep of jacht. Voor bepaalde types jachten, heb je wel een vaarbewijs nodig en ervaring. Bij een motorboot die sneller dan 20 kilometer per uur kan, is een vaarbewijs zo ie zo verplicht. Lees hier meer over het vaarbewijs.

Luxe vakantiehuis Veerse Meer met privé sauna

Op zoek naar een luxe vakantiehuis met privé sauna of jacuzzi aan het Veerse Meer. Op diverse plaatsen aan het Veerse Meer zijn wellness vakantiehuizen, bungalows en villa’s te huur. Sommige hiervan hebben een eigen aanlegsteiger. Plaatsen als Veere, Kamperland en Kortgene lenen zicht uitstekend voor een luxe vakantie met de boot. Deze plaatsen langs de Zeeuwse Kust beschikken over een eigen jachthaven. De havenmeester kan inlichtingen verstrekken over een permanente plaats aan de jachthaven. Vind hier een vakantiepark Zeeland met eigen jachthaven.

zeilen tijdens zonsondergang

Vakantieparken met boothelling aan het Veerse Meer.

De meeste vakantieparken die direct aan het Veerse Meer liggen, hebben de beschikking over een boothelling. Een vakantiehuis met aanlegsteiger Veerse Meer kan je ook via Roompot huren of Ruiterplaat Vakanties. De vakantieparken met eigen jachthaven hebben meestal ook een boothelling en plek voor de trailers. Ook kan je bij een aantal water vakantieparken aan het Veerse Meer terecht voor het huren van een sloep. Zoek dan op vakantieparen Veerse Meer met sloepverhuur.

Watervilla aan Veerse Meer huren?

Het is ook mogelijk om een luxe watervilla aan het Veerse Meer te huren met eigen aanlegsteiger. Met name Ruiterplaat Vakanties is gespecialiseerd in luxe watervilla’s Veerse Meer. Je kunt bij deze gespecialiseerde reisorganisatie ook een bungalow of vakantiehuis in Zeeland huren. Ze hebben net name een groot en gevarieerd aanbod in vakantieparken op Noord-Beveland. Je kunt ook een goedkoop vakantiehuis met aanlegsteiger in Noord-Beveland huren.