Friese Meren Villa’s

Vind hier de mooiste Friese Meren Villa’s.

Friese Meren Villa’s zijn watervilla’s die aan de bekende Friese Meren zoals Sneekermeer, Slotermeer, Fluessen of Tjeukemeer.

Aan al deze Friese Meren kan je een watervilla huren of vakantiehuis aan het water met boot of sloep. Je kunt er ook een huisje aan het water huren met vissteiger of visvlonder. Huur een villa aan de Friese Meren bij Roompot, Landal GreenParks of een kleinschalig vakantiepark aan het water.

Friese Meren Villa’s voor 2 tot wel 20 personen

Wie denkt dat Friese Meren Villa’s alleen beschikbaar zijn voor families en vriendengroepen voor 2, 4, 6 of 8 personen heeft het mis. Er zijn ook watervillas Friese Meren te huur voor groepen van 10, 12, 14 of 16 personen. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie aan de Friese Meren voor 18 of 20 personen te huren.

kinderen op voordek zeilboot nederland

Huur een Friese Meren Villa met eigen aanlegsteiger boot

Indien je een watervilla aan de Friese Meren huurt, kies dan voor een Friese Meren Villa met eigen aanlegsteiger voor de boot. Je kunt dan zo vanuit je villa aan het water met de boot de meren op. Heel wat prettiger dan als je de boot aan moet meren bij een haven.

Welke vakantieparken liggen aan de Friese Meren?

De meeste Friese Meren Villa’s liggen op een villapark of vakantiepark. Daarbij kan je onderscheid maken tussen de grote parken aan de Friese Meren en de kleinschalige vakantieparken. Met name de parken aan het Sneekermeer zijn gewild bij watersporters.
Onze aanraders, kijk eens naar de accommodaties bij Havenresort Terherne, waterpark Terherne of Waterpark Sneekermeer. Daar kan je een huisje of watervilla met aanlegsteiger huren.

Vakantieparken Friesland met eigen jachthaven

De grotere vakantieparken aan de Friese Meren hebben een eigen jachthaven en vaak parkeerplaats voor trailers voor de boot. Deze parken zijn echt ingericht op watersportvakanties in alle varianten. Je kunt op deze parken met jachthaven ook vaak informatie krijgen over het huren van Friese Meren Villa’s met huur van een boot of sloep. De grotere villaparken aan het water in Friesland hebben een 24 uurs bewaking en receptie.

zeilen tijdens zonsondergang

Friese Meren Villa huren voor vakantie met kinderen

Indien je een vaarvakantie aan de Friese Meren wilt boeken, raden wij aan een watervilla Friesland te huren met speeltuin en zwembad. Kinderen vinden het net zoals volwassenen fijn om op het water te zijn maar kinderen moeten ook spelen. Het is zelfs mogelijk een villa op een waterpark Friesland te huren met indoor speeltuin en overdekt zwembad. Vind hier vakantieparken aan het water met binnenzwembad.

Vakantiepark Friesland vinden met wellness faciliteiten

Er zijn Friese Meren watervilla’s te huur met sauna of jacuzzi. Zo een luxe wellness villa aan het water is ideaal om bijvoorbeeld te huren in de meivakantie of zomervakantie. Er zijn ook huisjes aan het water met hottub te huur. Vind hier huisjes met hottub in Friesland of elders in Nederland.

Friese Meren Villa met boot of sloep huren

Een watervilla huren met sloep of boot? Het is ook mogelijk een watervilla in Friesland met boot of sloep te huren. Meestal moet er voor de huur van de sloep, fluisterboot of zeilboot apart worden betaald. Soms is de watervilla inclusief het gebruik van de sloep.
Op deze parken kan je een watervilla met sloep huren

Watervilla huren voor mindervaliden

Indien je als mindervalide een vakantie aan het water in Friesland of elders in Nederland wilt boeken, heb je te maken met het feit dat de meeste huisjes aan het water niet rolstoel toegankelijk zijn en ook niet aangepast. Gelukkig zijn er een aantal vakantiehuizen aan het water te huur die geschikt zijn voor een mindervalide vakantie. Zo is er op Havenresort Terherne een 4 persoons mindervalide vakantiehuis aan het water te huur. Voor een aangepaste vakantie aan de Friese Meren. Hier vind je meer mindervalide accommodaties aan het water. Havenresort Terherne in Friesland is een Roompot vakantiepark. Dit is een watervakantiepark Friesland met bootverhuur en jachthaven.