IJsselmeer

Watervilla IJsselmeer huren?
Indien je een watervilla aan het IJsselmeer wilt huren, zit je hier goed. Je vindt hier naast watervillas IJsselmeer 2, 4, 6 en 8 personen ook huisjes en bungalows met eigen aanlegsteiger. Je kunt hier ook een vakantiehuis met sloep huren. Voor een vaar vakantie met je familie of vrienden of weekendje weg. Het IJsselmeer ligt heel gunstig wat mogelijkheden betreft. Je kunt bijvoorbeeld een uitje maken naar Friesland of leuke locaties in Flevoland. Ook voor kinderen is er in deze omgeving veel te doen.

Particulier vakantiehuis met aanlegsteiger aan IJsselmeer huren?

Particulier vakantiehuis IJsselmeer.
Indien je niet zo van de vakantieparken bent en behoefte hebt aan rust, is het misschien ook een optie een particulier vakantiehuis met aanlegsteiger aan het IJsselmeer te boeken. Een vakantiehuis met eigen vissteiger behoort ook tot de mogelijkheden. Tip: Ben je nog nooit in Giethoorn, Overijssel geweest? Kijk eens naar de mogelijkheden van deze watervillas in Overijssel.

Boot of sloep huren IJsselmeer.

Als je een watervilla IJsselmeer hebt gehuurd en zelf niet in het bezit bent van een boot of sloep, kan je altijd wel ergens een boot, sloep of elektrische fluisterboot huren. Kijk ook eens naar de mogelijkheden een watervilla met jacuzzi in de tuin te boeken. Dat geeft extra relax mogelijkheden.

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond