Vakantiehuisje aan Friese Meren

Boek hier een vakantiehuisje aan Friese Meren.

Wie een vakantiehuisje 2, 4, 6 of 8 personen aan de Friese Meren zoekt, vindt deze hier. Van een 4 persoons vakantiehuisje met aanlegsteiger en open haard tot een luxe vakantiehuis 6, 8 personen direct aan het water. Er is voor ieder budget wel een leuk vakantiehuisje voor een vaarvakantie of watersport uitje. Ook voor kinderen zijn er vele mogelijkheden. Je kunt ook een huisje aan de Friese Meren met omheinde tuin huren of een watervilla met hond. De meeste mensen huren aan het Sneekermeer.

Vakantiehuisje aan Friese Meren met sloepverhuur

Een sloep of boot huren tijdens je vakantie in Friesland? dat is mogelijk. Er zijn diverse parken in Friesland met sloepverhuur. Het is verstandig om na het reserveren van je vakantiehuisje aan het water ook een boot, sloep of huur zeilboot te reserveren. Houd er rekening mee dat voor bepaalde type boten vaarervaring gewenst is en er meestal een borg of waarborgsom betaald moet worden. Ook moet je een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen. Als je een vakantiehuis met hond Friesland wilt huren, is een huisje met een boot misschien een minder goed idee. Anderzijds er zijn hondenrassen zoals Golden Retrievers die een vaarvakantie heerlijk vinden.

Leuke water vakantieparken Friese Meren

Als je op zoek bent naar de leukste watervakantieparken van Friesland, verwijzen wij je graag naar onze pagina, vakantieparken Friese Meren. Je kunt kiezen uit een kleinschalig park Friese Meren of een waterpark wat ruimer is opgezet. Bij ieder park staat vermeld wat de faciliteiten zijn.

Soms is het mogelijk een last minute vakantiehuisje aan de Friese Meren te boeken. Dat kan je een voordeel opleveren tot wel 40 %. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van de Roompot Vakantieparken Nederland aan het water.

Vakantiehuis met vissteiger in Friesland boeken

Je kunt een vakantiewoning Friese Meren met eigen aanlegsteiger huren of kiezen voor een huisje met vissteiger. Er zijn ook vakantieparken met een eigen viswater. Daar is meestal vis uitgezet die je na de vangst weer terug in het water kunt gooien.

Vakantiehuis aan Sneekermeer

Het Sneekermeer is één van de grootste en bekendste meren van Friesland. Velen boeken aan het Sneekermeer hun watersportvakantie. Het is een fantastisch meer om te zeilen of genieten van andere vormen van watersport. Het is samen met andere Friese Meren een Natura 2000 gebied. Dat betekent niet alleen dat het meer qua natuur beschermd wordt en het water toerisme is gereguleerd, het heeft ook effect op het stikstofbeleid en natuurbescherming in de hele regio. Je kunt ook een huisje met sauna Friesland huren en kiezen voor dit unieke meer.

Vriendenweekend Friesland

Een vakantie met boot of sloep is ook leuk in het kader van een vriendenweekend. Een watervilla aan het water is een leuke vriendenweekend accommodatie. Zeker ook als de steiger als vissteiger gebruikt kan worden. Je kunt met 6, 8 of 10 vrienden een huisje met aanlegsteiger in Friesland boeken maar er zijn ook groepshuizen aan de Friese Meren te huur die als vriendenweekend verblijf gehuurd kunnen worden.