Giethoorn

Watervilla Giethoorn.
Een watervilla Giethoorn huur je bij vakantiepark Giethoorn.nl. Voor een vakantie met de boot of sloep in Overijssel. Of een watersportvakantie in Giethoorn waarbij vissen of ander waterplezier centraal staat. Je kunt bij dit waterpark in Giethoorn, bij Nationaal Park Weerriben een watervilla met eigen aanlegsteiger huren. Van een 4 persoons watervilla met eigen aanlegsteiger tot een groot vakantiehuis voor een groep. Je kunt namelijk een 4, 6, 8, 10 of 12 persoons watervilla bij vakantiepark Giethoorn of andere park de Weerribben-Wieden boeken.

Soms elektrische sloep inbegrepen
Bij sommige vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger zit het gebruik van een elektrische sloep. Een ideale manier om Giethoorn en de prachtige omgeving te verkennen. Als je een luxe watersportvakantie in Overijssel wilt vieren, zit je bij watersport vakantiepark Giethoorn meer dan goed. Je kunt hier ook een huisje aan het water Giethoorn huren voor de voorjaarsvakantie.

Eén hond toegestaan bij huren watervilla Giethoorn.
Indien u een vakantie met hond bij vakantiepark Giethoorn wil boeken, is het goed om te weten dat er maar één huisdier per bungalow, vakantiehuis of villa is toegestaan. Vakantiepark Giethoorn heeft hier een strikt beleid in. Voor een watersport vakantie met meerdere honden verwijzen wij u graag naar onze andere parken met eigen jachthaven of aanlegsteiger.

Watervilla’s met eigen aanlegsteiger bij vakantiepark Giethoorn.
Een aantal villa’s en bungalows aan het water hebben een eigen aanlegsteiger. Dat maakt het makkelijk om met de boot te gaan varen maar je kunt deze vakantiehuisjes ook als vissteiger gebruiken. Voor een visvakantie in Giethoorn.

Last minute watervilla Giethoorn huren.
Indien je een goedkoop vakantiehuisje met eigen aanlegsteiger in Overijssel wilt huren, kan je het beste gebruik maken van een last minute aanbieding. Boek bijvoorbeeld een bungalow aan het water voor 4, 6 of 8 personen en profiteer van 10 tot 30 % korting. Een last minute watersportvakantie kan je meestal tot 1 dag voor vertrek boeken. Het is soms mogelijk een last minute bungalow aan het water op vakantiepark Giethoorn voor een midweek of lang weekend te boeken.

Toont alle 15 resultaten