Vakantiehuis met sloep

Een vakantiehuis met sloep huren?

Voor wie een vakantiehuis met sloep in Nederland zoekt. Ook voor een vakantiehuis aan het water met sloep, aanlegsteiger en sauna. Bijvoorbeeld een vakantiehuis met sloep op een vakantiepark aan het water van Landal of Roompot. Of een particulier vakantiehuis waarbij je een boot of sloep huurt.

Aanraders vakantiehuizen met sloep

Vakantieparken met sloep

De meeste vakantiehuizen of watervilla’s met sloep in Nederland vind je op vakantieparken met sloepverhuur. Hier kan je ook een watervilla met aanlegsteiger en sloep huren. Zie bijvoorbeeld water vakantiepark De Bloemert. Voor het huren van een luxe villa of vakantiehuis met sloep en sauna.

Vakantiehuis met sloep huren voor 2 tot wel 20 personen.

Je kunt een vakantiehuis met sloep of boot huren voor 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen maar er zijn ook watervilla’s met eigen aanlegsteiger en sloep te huur voor grote groepen van 14, 16, 18 en 20 personen. Zo kan je bijvoorbeeld ook met een vrienden groep een vakantie aan het water vieren en met de sloep de omgeving verkennen.

huisje aan het water met boot en aanlegsteiger

Verhuurbedrijven Friese Meren met sloep

Friesland is de provincie met de meeste meren voor de watersport en je kunt daar ook een boot of sloep bij een verhuurbedrijf watersport huren. Legitimatie en soms vaarervaring is wel vereist. Bij een enkel bedrijf kan je een elektrisch aangedreven boot huren. Een aantal bekende verhuurbedrijven van boten en sloepen in Friesland zijn:

Zoek je een vakantiehuis aan het water met sloep?

Zoals een vakantiehuis met sloep aan de Friese Meren, Veluwemeer, Zeeland of IJsselmeer? Vakantiehuisjes aan het water, met boot, zijn gewild. Zeker als zo een huisje een eigen aanlegsteiger heeft en direct aan een meer of ander water ligt. Je vindt niet alleen vakantiehuisjes met sloep in Friesland, Zeeland of Noord-Holland maar ook bijvoorbeeld in Giethoorn.

Vakantiehuis met sloep, inclusief boot of sloep huren.

Soms is een huisje aan het water inclusief sloep, meestal kan je bij het boeken van je watervilla een sloep of boot bijhuren.Je kunt hier een huisje aan het water inclusief boot, sloep, jacht of fluisterboot huren. Onze tip: Boek een huisje met sloep op waterpark Terherne, Friesland. Dit is één van de mooiste parken Friese Meren. Je kunt hier een boot of sloep huren.

watervilla met sloepverhuur

Vakantiehuis met sloep bij vakantiepark Giethoorn huren.

Ook bij vakantiepark Giethoorn, Overijssel, kan je een huisje, villa of vakantiewoning aan het water inclusief boot, sloep of fluisterboot huren. De sloep of fluisterboot is meestal in de prijs van de watervilla Giethoorn inbegrepen.

Gratis sloep bij huren watervilla op vakantiepark De Kuilart, Friesland.

Bij vakantiepark de Kuilart in Friesland kan je een vakantiehuis aan het water of watervilla inclusief sloep huren.
Dit luxe vakantiepark aan het water met overdekt zwembad heeft uitstekende faciliteiten. Je kunt hier een 4, 6 of 8 persoons watervilla of vakantiehuis aan water inclusief sloep reserveren. De prijs van de sloep is dus al in de huursom van de watervilla verwerkt. Lees de voorwaarden van het park voor je een watervilla inclusief boot of sloep huurt.

Vakantiepark Waterstaete in Overijssel.

Ook bij vakantiepark Waterstaete in Overijssel kan je een vakantiehuis aan water of watervilla inclusief sloep huren. Voor een vaarvakantie in Overijssel met huur sloep. Lees de voorwaarden op de website van de het park.

Vakantiehuis met sloep Friese Meren

Huisje met sloep aan Sneekermeer, Tjeukemeer of Fluessen huren?
Watervillas met sloep aan de Friese Meren zijn razend populair. Maar je hoeft geen luxe watervilla Friesland te huren om veel watersportplezier te hebben. Een vakantiehuis met sloep in Friesland huur je al vanaf 300 euro per week. Een vakantiewoning met sloep of boot voor 6 of 8 personen aan het Sneekermeer, huur je als aanbieding vanaf 400 euro per week. Kijk met name eens naar de aanbiedingen vakantiehuisjes met sloep Friesland Roompot Vakantieparken. Daar kan je ook een goedkoop huisje Friese Meren met hond of met ligbad en open haar huren. Ook leuk voor een weekendje weg Friesland.

Huisje met sloep aan Veerse Meer huren

Vakantiehuis met boot in Zeeland? Boek dan een huisje of watervilla Veerse Meer met eigen boot of sloep. Op een aantal plaatsen aan het Veerse Meer kan je ook een zeilboot, sloep of snelle motorboot huren. Je kunt er ook surfles krijgen. Er zitten diverse surfscholen aan het Veerse Meer en campings waar je een tent kan opzetten of caravan of camper stallen. Een huisje met sloep aan het Veerse Meer huur je bijvoorbeeld in Kortgene of Kamperland.

Huisje met boot aan Markermeer of IJsselmeer

Vakantiehuis met sloep IJsselmeer huren? Ook aan het IJsselmeer of Markermeer zijn watervillas te huur en huisjes met eigen aanlegsteiger. Daarnaast zijn er op het Markermeer en IJsselmeer watervillas met boot of sloep te huur en vind je er enkele verhuurbedrijven. Een watersport vakantie is hier echt genieten. Naast een vakantie met eigen boot of huur sloep kan je ook aan deze meren een visvakantie boeken. Huur dan een huisje met vissteiger. Het is meestal ook mogelijk een last minute huisje aan het water te huren aan het IJsselmeer of Veluwemeer.

Vakantiehuis met sloep aan Veluwemeer

Ook het Veluwemeer heeft de watersporter, zonaanbidder en sportvisser veel te bieden. Het is ook mogelijk een watervilla aan het Veluwemeer te huren of huisje Veluwemeer met eigen aanlegsteiger of vissteiger. Kijk eens wat Familiehuis Nunspeet je te bieden heeft. Dit nieuwe vakantiepark aan het Veluwemeer is ideaal voor een strandvakantie of watersport vakantie aan het Veluwemeer. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland te huur. Op dit christelijke vakantiepark op de Veluwe is de zondagsrust belangrijk. Vooral gezinnen met kinderen kunnen hier van een geweldige wateravontuur genieten! Er is ook een strandje en veel speelmogelijkheden voor kinderen. Je kunt hier een vakantiehuis met sloep voor 2, 4, 6 of 8 personen huren.

Last minute huisje met boot in Nederland

Als je een goedkoop vakantiehuis aan het water in Nederland wilt boeken, kies dan voor een last minute huisje Nederland met eigen aanlegsteiger of vissteiger. Een last minute vakantie aan het water is tot 40 % goedkoper en je kunt ook een last minute bungalow aan het water huren. Op een aantal last minute bungalowparken aan het water in Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland kun je ook een sloep of boot huren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een last minute watervilla met eigen aanlegsteiger en met je eigen boot of sloep op vakantie gaan.

varen in roeiboot met gezin

Vakantiehuis met sloep en privé sauna?

Een wellness huisje aan het water huren? Bij voorkeur een luxe vakantiehuis met sloep en infraroodsauna?? Je kunt bijvoorbeeld bij een aantal Kandal watervilla vakantieparken in Nederland een villa aan het water huren met eigen sauna. Er zijn ook particuliere huisje te huur met Finse sauna en eigen aanlegsteiger voor de boot. Bij particuliere vakantiewoningen aan het water, is meestal geen boot of sloep te huur. De verhuurder kan meestal wel een boot, sloep of zeilboot voor je “regelen”.

Prijsverschil watervillas en huisjes aan water met eigen aanlegsteiger

Een luxe watervilla met eigen aanlegsteiger en sloep is meestal wel een 50 % duurder dan een huisje aan het water. Als je er in slaagt een last minute bungalow aan het water te huren, heb je een soort gulden middenweg gevonden. Boek een last minute bungalow met sloep bijvoorbeeld bij een Roompot vakantiepark in Zeeland of Friesland.