Vakantiepark met sloep

Waar vind je een vakantiepark met sloep in Nederland?

Op zoek naar een bungalowpark met sloep in Friesland, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Overijssel? Hier kan je een huisje aan het water en mét sloep huren. Boek bijvoorbeeld een huisje met bootverhuur op een Landal Park aan het Veluwemeer. Of boek een huisje met sloep op waterpark Terherne, Friesland.

Regels voor op het water

Als je een sloep, zeilboot, jacht of motorboot huurt en daarmee het water op gaat, heb je te maken met voorschriften en regels. Deze regels voor met een boot of sloep varen op het water vind je hier. Lees ook wanneer je een vaarbewijs nodig hebt en wat de regels zijn van een vakantie met een plezierboot ten opzichte van de commerciële boten. Lees deze regels vóór je een boot of sloep huurt. Ook in het geval je een vakantiehuis met sloep huurt, waarvan het gebruik sloep, gratis is, is het zaak de regels en aanwijzingen goed door te nemen.

Gratis sloep bij vakantiepark De Kuilart, Friesland.

Bij vakantiepark de Kuilart kan je een vakantiehuis aan het water inclusief sloep huren. Dit vakantiepark met overdekt zwembad heeft uitstekende faciliteiten. Je kunt hier een 4, 6 of 8 persoons watervilla of vakantiehuis aan water inclusief sloep reserveren.

Nog meer vakantieparken waar je een watervilla huur inclusief sloep.

Ook bij vakantiepark Waterstaete in Overijssel en vakantiepark Giethoorn kan je een vakantiehuis aan water of watervilla inclusief sloep huren. En ook bij villapark Schildmeer in Groningen huur je een watervilla of bungalow aan het water inclusief sloep. Lees de voorwaarden op de website van de parken.

Aanbiedingen van de betere vakantieparken.

Als je een vakantiepark met sloep zoekt waar je een watervilla, vakantiehuis met aanlegsteiger of ander type accommodatie aan het water kunt huren, heb je hier de juiste informatie en aanbod gevonden. Je kunt hier aanbiedingen vinden van vakantieparken aan het water van Roompot, Landal GreenParks, Top Vakantieparken en Familiehuis Nunspeet. Voor een vaarvakantie, visvakantie, surfvakantie, duikvakantie of ander type watersport vakantie. Soms is het gebruik van een boot of sloep bij de huur van je huisje of watervilla met aanlegsteiger inbegrepen. Vind hier een vakantiehuis met sloep. Op een park of van een particulier.

Vakantiepark met sloep in Friesland

Aan de Friese Meren vind je diverse vakantieparken met watervillas en huisjes met aanlegsteiger waar je ook een boot of sloep kunt huren. Deze parken hebben soms ook fietsverhuur en organiseren activiteiten. Friesland is dé provincie in Nederland met het grootste aanbod vakantieparken met sloep, fluisterboot of zeilboot verhuur. Huur bijvoorbeeld een watervilla met aanlegsteiger aan het Sneekermeer en ontdek de Friese Meren per sloep of zeilboot. Ook leuk voor een vriendenweekend Friesland of visvakantie Sneekermeer.

Vakantiepark met sloep Giethoorn

Zoek je een vakantiehuisje met aanlegsteiger in Giethoorn en wil je ter plaatse een boot of sloep huren? Denk dan eens aan een vaarvakantie Giethoorn. Zo biedt vakantiepark Giethoorn niet alleen mooie vakantiehuisjes en watervilla’s aan. Je kunt in bepaalde periodes gratis gebruik maken van een fluisterboot. Op diverse plekken in Giethoorn kun je gondels, roeibootjes en ander boten en sloepen huren. Voor een bijzondere vakantie ervaring. Een luxe watervilla met gratis boot!

Roompot Vakantieparken Nederland aan water en met sloepverhuur

Roompot heeft diverse parken in Nederland met sloepverhuur. Of je nu een huisje met aanlegsteiger en sloep in Zeeland, Friesland, Noord-Holland of Zuid-Holland zoekt, er zijn altijd wel aanbiedingen en last minutes van Roompot te vinden. Je kunt bij Roompot een 2, 4 of 6 persoons huisje met aanlegsteiger huren maar voor groepen zijn er ook watervillas Nederland voor 8, 10 of 12 personen beschikbaar. Je kunt ook een last minute watervila bij Roompot in Friesland, Zuid-Holland, Veerse Meer of elders in Nederland boeken. Ook voor een last minute watersport vakantie met hond in Nederland in juni, juli, augustus of september.

Watervilla met sloep bij Landal huren

Ook bij Landal GreenParks kan je een huisje met aanlegsteiger huren op een vakantiepark met sloep verhuur. Van een luxe watervilla met sloep Friese Meren tot een waterbungalow met vissteiger elders in Nederland. Landal heeft het hele jaar door aanbiedingen en last minutes. Ook voor luxe huisjes met sloep aan het water.