Villa OV146 – Nederland – Overijssel – 4 personen

305,00

Watervilla 4 personen met sloep.

Deze vier persoons Watervilla met sloep staat op vakantiepark Waterstaete Ossenzijl. Een vakantiepark Overijssel aan de rand van het Nationaal Park “Weerribben-Wieden” en redelijk dicht bij Friese Meren. Je kunt deze 4 persoons watervilla Friesland met sloep huren. Deze is van april t/m oktober gratis beschikbaar. Vraag bij de verhuurder naar de voorwaarden. Dit luxe vakantiehuis aan het water met 2 slaapkamers op Waterstaete Ossenzijl heeft een aanlegsteiger c.q. vissteiger.
Faciliteiten: Aanlegsteiger, direct aan het water, prive aanlegsteiger, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP561281 Categorieën: ,

Beschrijving

Watervilla 4 personen met sloep.
Deze luxe vier persoons Watervilla met sloep staat op vakantiepark Waterstaete Ossenzijl. Dit nieuw ontwikkelde vakantiepark bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park “Weerribben-Wieden” en ligt aan de toegangspoort naar de Friese Meren. Je kunt deze 4 persoons watervilla Friesland met sloep huren. Deze is van april t/m oktober gratis beschikbaar. Vraag bij de verhuurder naar de voorwaarden.

Dit luxe vakantiehuis aan het water met 2 slaapkamers op Waterstaete Ossenzijl heeft een aanlegsteiger c.q. vissteiger.
Faciliteiten: Aanlegsteiger, direct aan het water, Inclusief gratis sloep, met sloep, prive aanlegsteiger, sloep inbegrepen, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

Villa OV146 - Nederland - Overijssel - 4 personen - woonkamer

Op een paar honderd meter van het park ligt het Waterdorp Ossenzijl met leuke restaurantjes en eigen “buurtsuper”. Ook is er in het dorp een bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Hier kun je allerlei leuke excursies doen in en om Nationaal Park De Weerribben. Het riviertje de Linde ligt eveneens op een paar honderd meter afstand van het park en vormt de ontsluiting naar de Friese wateren. Een heerlijke vakantiebestemming om kennis te maken met dit stukje bijzonder Nederland. De vrijstaande villa’s liggen aan het water en hebben prachtig uitzicht op het natuurgebied. ’s Morgens begint u de dag met heerlijk ontbijtje, om daarna eventueel een hengeltje uit te gooien, op de fiets te stappen, of om lekker te gaan varen met de sloep die standaard bij de uitrusting van uw vakantievilla hoort. (april t/m oktober) Ontdek het Nationaal Park de Weerribben of ga op verkenning naar de nabijgelegen Friese meren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Meer

,

Vakantiepark

Vakantiepark keten