Waterpark Oan 'e Poel

Vakantiehuis met aanlegsteiger huren op Waterpark Oan ‘e Poel, Friesland.

Wie een huisje met eigen aanlegsteiger op een kindvriendelijk vakantiepark Friese Meren zoekt, maakt met het huren van een accommodatie op waterpark Oan ‘e Poel een goede keuze. Je kunt hier een 4, 6 of 8 persoons watervilla of huisje met eigen aanlegsteiger huren. Dit watervakantiepark Friesland ligt op een unieke locatie en de voorzieningen zijn voor watersporters, vissers en surfers uitstekend. Dit leuke vakantiepark aan de rand van het Sneekermeer heeft een eigen jachthaven en dat maakt een vakantie met boot, zeilboot of sloep super leuk. Terherne is de thuishaven van veel watersporters Friesland.

Oan, e Poel, vakantiepark Friesland met sloepverhuur.

Je kunt op dit vakantiepark aan het water in Terherne een zeilboot, sloep of ander type boot huren. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een boot of sloep om te kunnen genieten van al het goede van de Friese Meren.

Voorzieningen voor kinderen op dit vakantiepark Friese Meren, Terherne.

Je zult zelden een watervakantiepark tegenkomen met betere voorzieningen voor kinderen. Er is een speeeltuin, tafeltennistafel en fietsverhuur. Ideaal voor een watersport vakantie met kinderen in Friesland.
Zie hier meer parken Friesland met vakantiehuisjes met aanlegsteiger.

Toont alle 5 resultaten