Vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland

Een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland boek je hier.

Een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland huren? Wie een vakantie met eigen boot, jacht of sloep in Friesland wilt boeken, doet dat via deze site. Ook voor een last minute Friese Meren. Hier vind je een selectie van mooiste particuliere vakantiehuizen en villa’s aan de Friese Meren die over een eigen aanlegsteiger beschikken.

Vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland 4 – 14 personen.

Voor een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland 4, 6, 8, 10, 12 of 14 personen.
Je kunt ook een watervilla Friesland met sauna huren.

boot bij een aanlegsteiger

Villa met aanlegsteiger Sneekermeer

Ook voor een villa met eigen aanlegsteiger aan het Sneekermeer. Daarnaast vind je hier een overzicht van vakantieparken met boothelling Friesland en parken met aanlegsteiger. Friesland is dé provincie voor waterrecreatie. Ook voor een vakantiehuisje aan een viswater ga je naar Friesland.

Op welke parken kan je een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland huren?

Als je graag een vakantiehuis aan het water op een water vakantiepark Friesland boekt, heb je de keuze uit meerdere vakantieparken aan de Friese Meren. Voorbeelden van vakantieparken Friese Meren met jachthaven en/of boothelling zijn Waterpark Zwartkruis in Noardburgum, Vakantiepark It Wiid in Eernewoude en Waterpark Terkaple in Terkaple.

zeilboot op een meer

Een andere aanrader is Marina Resort Hart van Friesland in Uitwellingerga. Bij dit laatste vakantiepark aan de Friese Meren kan je ook een boot huren. Ook een aanrader is Landal WaterPark Sneekermeer. Op dit Landal GreenParks kan je 2, 4 en 6 persoons vrijstaande vakantiewoningen aan het water huren. Voor een goedkope vakantie met de boot in Friesland. Zo een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland is ook leuk voor een vriendengroep.

Hier vind je meer vakantieparken Friesland met vakantiehuisjes met eigen aanlegsteiger.

Particulier vakantiehuis aan Friese Meren huren.

Als je een watersportvakantie in Friesland wilt boeken, kom je in de 9 van de 10 gevallen op een vakantiepark met luxe villa’s of vakantiehuizen aan één van de Friese Meren terecht. Meestal aan het Sneekermeer.

Als je behoefte hebt aan meer privacy is het huren van een particuliere watervilla wat voor jou. Je kunt bijvoorbeeld een 4 of 6 persoons, particulier vakantiehuis met aanlegsteiger huren in Sint Nicolaasga, Terkaple of Lemmer. Het is ook mogelijk een 4, 6 of 8 persoons vakantiewoning met aanlegsteiger aan het Lauwersmeer of Slotermeer te huren. Elders in Nederland een vakantiehuis met aanlegsteiger huren? Ook in Zeeland, Groningen en Noord-Holland zijn er goede mogelijkheden.

vakantiepark met jachthaven

Vakantie aan Friese Meren boeken en boot huren

Als je eens een vakantie met de boot zou willen boeken en je bent niet zelf in het bezit van sloep of boot, kan je het beste een vakantiehuis op een vakantiepark Friesland huren met een boothelling en bootverhuur. Ook op een wellness vakantiepark met huisjes met jacuzzi.

Er zijn meerdere vakantieparken aan de Friese Meren te vinden met sloepverhuur. Zo kan je bijvoorbeeld op vakantiepark De Kuilart in Koudum een huisje met aanlegsteiger boeken én een sloep huren terwijl er ook aan het Sneekermeer vakantieparken met sloepverhuur te vinden zijn. Kortom, ook voor een vakantiepark met bootverhuur ga je naar Friesland.

Last minute vakantiepark Friesland met jachthaven boeken

Met je vrienden een last minute weekendje Friesland boeken en zin in een watersport weekend? Je kunt ook een last minute vakantiehuisje met aanlegsteiger in Friesland boeken. Met name aan de Friese Meren zijn altijd wel vakantieparken en villaparken te vinden die vakantiehuisjes aan het water in de aanbieding hebben.

groep vrienden op aanlegsteiger bij een ondergaande zon

Als je een last minute vakantiehuis aan de Friese Meren voor meer dan 8 personen zoekt, adviseren wij je minimaal 4 dagen voor vertrek je vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland te boeken. Vriendenweekend accommodaties Friese Meren voor groepen groter dan 10 personen kan je beter niet last minute boeken. Zeker niet als je ook nog eens een sloep voor 10 of meer personen wilt huren.