Vakantiehuis aan het water

Boek hier een vakantiehuis aan het water

Wie een vakantiehuis aan het water in Nederland zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de mooiste watervilla’s, huisje met sloep en huisjes aan viswater voor je verzameld. Zowel particuliere huisjes aan het water als bungalows, vakantiehuisjes en villa’s op vakantieparken aan het water. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis aan het water in de Biesbosch en geniet van de natuur. In een vakantiehuis vertoeven die direct aan een meer, sloot of plas ligt, is genieten. Ideaal als je tijdens je vakantie wilt vissen, met de sloep erop uit wilt of gewoon wilt relaxen. Er zijn ook vakantiehuisjes aan het water met aanlegsteiger voor de boot te huur. Zo een vakantiehuis is ook aantrekkelijk als vriendenweekend accommodatie.

Vakantiehuis aan het water in Nederland huren

Nederland is een waterrijk land. Je vind overal meren en gebieden met water om te recreëren. De bekendste meren voor watersport, vissen of vaarvakantie zijn de Friese Meren, Markermeer, Veluwemeer en IJsselmeer. Maat ook het Veerse Meer in Noord-Beveland ( Zeeland ) kan zich in en steeds grotere belangstelling verheugen. Je kunt een online een huisje aan het water in Friesland, Gelderland, Zeeland, Zuid-Holland of elders in Nederland huren. Boek hier een vakantiehuis aan het water IJsselmeer.

Huisje aan het water Friese Meren huren

Verreweg de meeste watersporters en recreanten kiezen voor het huren van een huisje met aanlegsteiger voor de boot of sloep in Friesland. Ook veel mensen die een weekendje willen gaan vissen, kiezen voor een vakantiehuis aan het water in Friesland. Voor vissers is een huisje met vissteiger natuurlijk ideaal.

Een huisje op een vakantiepark aan het water huren

Je kunt een particulier vakantiehuis aan een meer, plas of sloot huren, maar met name voor jongeren en gezinnen is een accommodatie huren op een vakantiepark aan het water aantrekkelijker. Als gast van het vakantiepark kan je meestal gratis gebruik maken van de faciliteiten van het park. Met name de Landal en Roompot Waterparken in Friesland, Noord-Holland en Zeeland zijn bijzonder populair. Op een aantal van deze parken kan je ook luxe watervilla’s huren en bungalows direct aan het water. Een huisje met eigen aanlegsteiger huren is op deze bungalowparken aan het water soms ook mogelijk.

Vakantiehuis aan de Oosterschelde huren

Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en duikers huren een huisje direct aan het water van de Oosterschelde. Nationaal Park De Oosterschelde is één van de grootste Nationale Water Parken van Nederland en de hele Benelux. Het is ook bekend bij duiksportverenigingen. Je kunt een watervilla of vakantiewoning direct aan het water van de Oosterschelde huren. Het is ook mogelijk een accommodatie te boeken op een vakantiepark aan de Oosterschelde met sloepverhuur.

Vakantiehuis aan water Veerse Meer boeken

Het Veerse Meer is ongetwijfeld één van de mooiste meren van Zeeland en misschien ook wel van heel Nederland. Het is een ideaal meer voorwatersporters en duikers en je vind vele jachthavens aan dit prachtige meer. Je kunt een vakantiehuis of chalet aan het Veerse Meer huren maar ook een watervilla Veerse Meer boeken. Je kunt ook een huisje boeken op een vakantiepark Veerse Meer met boot- of sloepverhuur. Fijne vakantie.
Het huren van een vakantiehuis aan het water is zeker voor de zomervakantie een aanrader.