Watervillas Friesland

Watervillas Friesland, aanbiedingen en tips.

Als je op zoek gaat naar watervillas Friesland, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn vele watervakantieparken in Friesland waar honderden watervillas te huur zijn. De meeste van deze villas aan het water hebben een eigen aanlegsteiger of vissteiger. Er zijn echter ook villa’s Friesland die wel op een waterpark liggen maar niet direct aan het water. Vind hier watervillas aan de Friese Meren.

We hebben een top 6 voor je samengesteld voor de mooiste watervilla vakantieparken van heel Friesland. ook voor een goedkoop huisje met eigen aanlegsteiger Friesland.

Tip Nummer één: Watervillas Friesland Esonstad Landal Vakantiepark.

Als je een vakantiehuisje met aanlegsteiger of watervilla wilt huren op een kindvriendelijk Landal vakantiepark, moet je zeker eens kijken naar Landal GreenParks Esonstad. Dit prachtige vakantiepark in Friesland ligt aan het Lauwersmeer. Het park ligt in de plaats Anjum ( vestingstadje ) en heeft een Oudfriese Stijl. Je kunt er watervillas huren voor groepen van 4 tot 12 personen. Esonstad heeft een indoor speelparadijs van maar liefst 900 vierkante meter. Er zijn ook huisjes aan het water met infrarood sauna te huur, kinderbungalows en grote vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger. Als je een watersportvakantie Friesland wilt boeken, is dit Landal watervakantiepark met bijzonder karakter in Anjum zeker een aanrader. Het is een vakantiepark met sloep.

Tip 2: Watervilla huren op waterpark Terherne

Waterpark Terherne is ook een Landal park.
Op dit waterpark in Friesland kun je ook een boot of sloep huren. Landal Park Terherne ligt aan de Terhernster Poelen en er zijn 4, 6 en 8 watervillas Friesland metr eigen aanlegsteiger te huur. Ook dit is een kindvriendelijk Landal vakantiepark. Er is kindermeubilair te huur en in een aantal watervillas zijn maximaal 2 honden toegestaan. Dit park is met name geschikt voor mensen die geen behoefte hebben aan een park met veel voorzieningen maar wel een schoon, waterrijk en kindvriendelijk vakantiepark zoeken. Ook leuk voor een visvakantie Friesland.

Tip 3, Landal Waterpark Sneekermeer

Ook waterpark Sneekermeer is een vakantiepark van Landal GreenParks. Dit is een park voor de echte watersporter en liefhebber van varen met een boot of sloep op de Friese Meren. Waterpark Sneekermeer ligt aan het Sneekermeer en er zijn 68 vrijstaande watervillas te huur. Een groot aantal daarvan liggen aan open vaarwater en hebben een eigen aanlegsteiger. Je vaart dus zo vanuit je villa of vakantiehuis met aanlegsteiger de Friese Meeren op. Je kunt op dit leuke Landal park een huisje met steiger huren voor 2 of 4 personen of een watervilla voor 6 of 8 personen. De 8 persoons watervilla heeft maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers en een oppervlakte van 140 vierkante meter. Eén van de meest ruime en luxe watervillas van Friesland. Gelegen op één van de mooiste water vakantieparken van Friesland.

Tip 4: Goedkope watervillas Friesland

Als je een goedkoop huisje met eigen aanlegsteiger aan de Friese Meren zoekt of een betaalbare watervilla, kijk dan eens bij de aanbiedingen van de Roompot Vakantieparken aan het water. Met 6 goedkope water vakantieparken Friesland, is er bij Roompot altijd wel een goedkope accommodatie met eigen aanlegsteiger te huur. Daar komt bij dat diverse Roompot Watervakantieparken een eigen jachthaven hebben en dat er parken met boot- en sloepverhuur zijn. Of je nu een goedkope watervilla Friese Meren zoekt voor een visvakantie met de kids of een waterpark met speeltuin, golfbaan en zwembad, de keuze bij Roompot is groot en de watervilla’s zijn betaalbaar. Ook voor een last minute aanbiedingen aan de Friese Meren, boek je een huisje, waterlodge of watervilla bij Roompot. Aanraders zijn, Roompot Waterparken Oan ‘E Poel in Terherne,
waterpark Zwartkruis in Noardbergum en water vakantiepark It WIId in Eernewoude. Op deze parken kan je ook vrij goedkoop een sloep of boot huren.

Tip 5: Hond mee op vakantie naar Friesland?

Het is mogelijk een huisje aan het water Friese Meren te huren waar honden welkom zijn. Er zijn ook watervillas Friesland met huisdier beschikbaar. Voor een vakantie aan het water met hond in Friesland, kijk naar de aanbiedingen van Landal en Roompot. Zij hebben verschillende watervakantieparken aan de Friese Meren waar honden toegestaan zijn. Ook voor een goedkoop vakantiehuisje Friesland met hond. Tip: Boek voor een vakantie met hond een huisje in het bos Friesland.

Tip 6: Particuliere watervillas in Friesland

Als je liever geen watervilla op een Landal, Roompot of RCN vakantiepark boekt, is de beste oplossing een particuliere watervilla of waterlodge aan de Friese Meren te boeken. Vaak gaat het dan om het huren van een huisje met aanlegsteiger of vissteiger. Het aantrekkelijke van een villa van een particulier dat de flexibiliteit wat betreft aankomst en vertrek groter is. Je kunt bijvoorbeeld op woensdag aankomen en weer op dinsdag vertrekken. Op deze site vind je het grootste aanbod particuliere watervillas van Nederland, ook in Friesland. Een visvakantie in Friesland boeken? Huur een vakantiehuis met eigen vissteiger in Friesland.

Watervillas Friese Meren op parken met boot- of sloepverhuur

Als je doel is een vakantie Friesland om met een boot op de Friese Wateren te varen, kan je met je eigen jacht of zeilboot een huisje of villa boeken. Er zijn echter ook parken waar je een boot of sloep kunt huren. Dat maakt een watersportvakantie Friesland met boot een stuk makkelijker. Als je een huisje met aanlegsteiger voor 14 dagen huurt, kan je ook 2 of 3 dagen een sloep huren.

Watervillas Friesland met sauna, hottub of jacuzzi

Als je ook in je huisje aan het water wilt genieten, is een huisje met infrarood sauna, hottub of jacuzzi ideaal. Een luxe variant van deze wellness huisjes aan het water is een wellness watervilla. Je kunt een watervilla in Friesland boeken met eigen sauna, ligbad, stoomdouche, jacuzzi of hottub. Je vindt deze wellness villa’s door onder faciliteiten te zoeken naar genoemde extra’s.

Watervilla Friesland huren als mindervalide

Als je een zware fysieke beperking hebt, is het wellicht geen idee een huisje aan het water te huren en met de boot op vakantie te gaan. Vakantieparken en huisjes aan het water zijn vaak moeilijk bereikbaar voor mindervaliden. Met een lichte fysieke handicap is een aangepaste watervilla aan de Friese Meren huren, beter te doen. Een aantal van deze villa’s hebben een eigen parkeerplaats en aanpassingen voor mindervaliden.