geschikt voor mindervaliden

Watervilla voor mindervaliden.

Wie mindervalide is en een vakantie aan het water wil boeken, hoeft het niet bij een visvakantie te laten. Er zijn ook watervillas en vakantiehuisjes met aanlegsteiger te huur die zijn aangepast voor mindervaliden. Wat houdt dat in de praktijk in? Dat houdt in dat in deze villa’s en vakantiehuizen de toiletten en badkamers zijn aangepast. Ze zijn, net zoals de woonkamer en keuken, toegankelijk voor rolstoelen en drempelvrij. Als er een terras bij de watervilla zit, is deze ook bereikbaar met een rolstoel. Het is afhankelijk van de fysieke beperking van de mindervalide afhankelijk of een vaarvakantie mogelijk is. Als je een sloep huurt op een watervilla park met boorverhuur, kan je met de keuze rekening houden. De ene boot is beter toegankelijk voor mindervaliden dan de andere.

Vakantiehuisje aan Friese Meren huren.

Het is ook mogelijk een vakantiehuis aan de Friese Meren te boeken welke toegankelijk is voor mindervaliden. Personen die zwaar invalide zijn, wordt afgeraden een huisje aan het water te boeken. Veel aangepaste huisjes aan het water zijn wel geschikt voor een rolstoelvakantie maar met je rolstoel op een boot komen, is andere koek. De meest boten, sloepen en zeilboten zijn niet geschikt voor rolstoel gebruikers.
Onze tip: Boek een watervilla of aangepast huisje aan het water bij Landal GreenParks, zij zijn specialist in de verhuur van bungalows die goed aangepast zijn voor mindervaliden.

Toont alle 5 resultaten