Watervilla 8 personen

Boek hier je watervilla 8 personen.

Een watervilla met eigen aanlegsteiger voor 8 personen huren? Wie op zoek is naar een 8 tot 10 persoons watervilla in Nederland, Frankrijk, Kroatië of elders in Europa vindt deze hier. Ook voor een watervilla 8 personen Nederland met eigen aanlegsteiger.

Een watervilla 8 personen met eigen aanlegsteiger

Een 8 persoons watervilla met eigen aanlegsteiger is geweldig als je een vakantie met de boot wilt boeken. Ook voor een visvakantie, watersportvakantie of andere vorm van water recreatie kan een dergelijke watervilla 8 personen uitkomst bieden. Boek je watervilla 8 personen online en profiteer van de aanbiedingen.

Watervilla 8 personen met jacuzzi of sauna boeken

Je kunt hier een watervilla voor 8 personen met jacuzzi of sauna boeken maar er zijn ook 10, 12 en 14 persoons villa’s aan het water met eigen zwembad te huur. Bijvoorbeeld een luxe watervilla voor 8 tot 10 personen met zwembad, jacuzzi en ligbad aan de Friese Meren.

Watervilla 8 personen huren op villapark aan water

Wie het aantrekkelijk vindt om een 8 persoons villa met aanlegsteiger op een vakantiepark te huren, heeft in Nederland een ruime keuze. Bekende villa vakantieparken in Nederland zijn waterpark Zwartkruis, It Wild, waterpark Schildmeer en Resort Zuiderzee. Op al deze vakantieparken zijn luxe watervilla’s of bungalows te huur, bijna altijd met eigen aanlegsteiger.

Parken met eigen jachthaven en boothelling

De meeste van deze water villa parken in Nederland hebben de beschikking over een eigen jachthaven en boothelling. Een aantal van deze parken heeft een eigen trailerparkeerplaats terwijl een diverse bungalowparken aan de Friese Meren ook over een boothelling beschikken. Daarnaast is het mogelijk een watervilla 8 personen inclusief boot te huren. De grotere villaparken aan de Friese Meren doen ook aan sloepverhuur.

8 persoons watervilla met privé sauna huren

Een villa of bungalow met privé sauna is echt genieten. Als zo een vakantiebungalow of vakantievilla ook nog eens aan een meer ligt en over een eigen aanlegsteiger beschikt, is het dubbele relaxen. Via deze site is het mogelijk een 8, 10, 12 of 14 persoons watervilla met privé sauna te huren. Van een wellness villa aan het Veerse Meer nabij Kortgene tot een wellness villa op een watervillapark in Volendam. Zoek eerst op de beschikbare watervilla’s en vervolgens op faciliteiten zoals privé sauna, hoogte zon, stoomdouche of jacuzzi. Je kunt ook een vakantievilla aan het water voor 8 personen met Finse sauna huren.

aanlegsteiger zomervakantieland

Hoeveel slaapkamers moet je watervilla hebben?

Op zoek naar een ruime watervilla met 4, 5 of 6 slaapkamer? Een groepsaccommodatie aan de Friese Meren of Veluwemeer? De vraag die altijd terugkomt is het aantal slaapkamers welke de accommodatie moet hebben. Als je een watervilla 8 personen wilt boeken en je hebt behoefte aan meer dan 4 slaapkamers is het wellicht een goed idee om binnen de categorie 10 of 12 persoons vakantiehuizen met aanlegsteiger te kijken. Daar vind je ook villa’s met meer dan 4 slaapkamers.

Hond ook mee op watersportvakantie?

Het is ook mogelijk een villa aan het water te huren waar de hond ook welkom is. Of je nu een particuliere watervilla wilt huren in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje, in ieder vakantieland zijn wel watervilla’s te vinden waar de hond ook welkom is. Op de meeste water vakantieparken zijn 1 á 2 honden welkom. Op een aantal vakantieparken aan het Sneekermeer ia het mogelijk een vakantie met 2 huisdieren te boeken. Het is ook mogelijk een vakantiehuisje aan een viswater met hond te huren. Een aantal particuliere vakantiehuisjes met hond liggen direct aan het viswater. Boek hier een huisje aan het water met hond.

Particuliere watervilla Nederland huren

De meeste watervilla’s en vakantiehuizen aan het water liggen op een watervilla vakantiepark. Er zijn echter ook particuliere huisjes aan het water te huur met eigen aanlegsteiger. Vaak liggen deze huisjes aan het water verscholen in een natuurgebied en zijn ze ook geschikt voor een relax vakantie aan het water. De particuliere vakantiehuizen aan het water zijn ook ideaal voor een verblijf in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie. Je boekt een particuliere watervilla 8 personen meestal direct bij de eigenaar of verhuurder.