Watervilla de Fuut – Nederland – Friesland – 8 personen

689,00

Watervilla Friesland, 8 personen. Ligging op Waterpark Zwartkruis.
Deze 8 persoons watervilla Friesland met sauna en jacuzzi heeft een fantastisch uitzicht. Ook ideaal voor een visvakantie Friesland.
Deze luxe watervilla Friesland ligt nabij Bergumermeer en aan Kuikhornstervaart. Hier kunt u ook zwemmen! Voor een onvergetelijke visvakantie Friesland, vakantie met de eigen boot of huur sloep.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-5473 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Watervilla Friesland, 8 personen. Ligging op Waterpark Zwartkruis.
Deze 8 persoons watervilla Friesland met sauna en jacuzzi heeft een fantastisch uitzicht. Ook ideaal voor een visvakantie Friesland.
Deze luxe watervilla Friesland ligt nabij Bergumermeer en aan Kuikhornstervaart. Hier kunt u ook zwemmen! Voor een onvergetelijke visvakantie Friesland, vakantie met de eigen boot of huur sloep. Hier vindt u meer accommodaties direct aan het water.

Ligging van deze watervilla 8 personen op Waterpark Zwartkruid.
Midden in de Friese Wouden, aan alle kanten omgeven door water, bevindt zich Waterpark Zwartkruis. U bewoont op dit park, net buiten het dorpje Noardburgum, deze riante, in 2006 gebouwde watervilla. Uw huis ligt op een unieke plek op dit kleinschalige, rustige park. U woont direct aan een uitloper van het Burgumer meer. Op de grote terrassen rond uw huis geniet u volop van de rondom liggende waterpartijen en het uitzicht over de landerijen van de Friese Wouden. In de tuin bevindt zich tevens een sauna en buitenjacuzzi. Vanaf seizoen 2020 is het gebruik van de buitenjacuzzi inclusief in de huurprijs. Tip: Nog meer watervilla’s Friesland zien? Zie hier alle watervillas Friesland.

Deze 8 persoons watervilla is ruim en luxe.
Deze watervilla Friesland is ruim en zeer comfortabel ingericht. Vanaf uw terras duikt u direct het water in (officieel gekeurd als zwemwater). De omheining (50-110cm) bestaat uit beukenhaag met enkele draaihekken. Er loopt geen hek door de beukenhaag. Voor vissers is dit een paradijs. Uw woning ligt direct aan de bij de karper en snoekbaars zoekende visser bekende Kuikhornstervaart. Het huis is gebouwd op 3 niveaus en biedt volop ruimte aan 8 personen. Op het park en bij de jachthaven op 3 km afstand zijn er bootverhuurmogelijkheden. U kunt met de boot niet alleen het Burgumermeer maar ook het Lauwersmeer en andere belangrijke hoofdvaarroutes in Friesland verkennen. Wanneer u behoefte heeft aan wat vertier vaart u naar de sfeervolle steden Dokkum, Leeuwarden, Drachten of Eernewoude. Besteed ook eens een dagje aan wal en ontdek met de fiets weer heel andere bijzondere plekjes. Of wat dacht u van een uitstapje naar de Friese kust en de unieke Waddeneilanden? Wanneer u na en dag vol vakantieplezier eens geen zin heeft in zelf eten koken, vindt u in Burgum en omgeving diverse restaurants. Ook de ruime veranda van uw waterpaviljoen leent zich bij uitstek voor een heerlijk diner met uitzicht over het Friese landschap. Fietsen kunt u huren bij de eigenaar. De eigenaar ontvangt uw reservering graag voor aanvang van uw verblijf. Speelt uw favoriete vakantie zich op of aan het water af? Dan is Watervilla De Fuut uw perfecte uitvalsbasis!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , ,