8 personen

Watervillas 8 personen.
Op zoek naar watervillas voor 8 tot 10 personen?
Vind hier watervilla 8 personen Friese Meren, Veluwemeer, Veerse Meer of ander meer in Nederland. Ook voor een 8 persoons watervilla in Flevoland of Overijssel. Je kunt bij ons ook een goedkoop vakantiehuis aan het water huren of luxe villa aan het water met privé sauna. Als je extra ruimte wilt, boek je een watervilla voor 10 personen. Een luxe 8 persoons vakantiehuis met eigen aanlegsteiger heeft meestal 3 of 4 slaapkamers.

10 persoons watervillas.
Er zijn 10 persoons watervillas die 4 of 5 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Watervillas 8 personen hebben meestal 2 toiletten. Sommige van deze villa’s aan het water hebben een omheinde tuin en ligbad of hottub. Voor een wellness beleving.

Watervillas 8 personen waar honden welkom zijn.
Op vakantie met je hond en een vakantiehuis aan het water huren waar huisdieren welkom zijn? In een groot aantal van onze watervillas en bungalows aan het water zijn huisdieren toegestaan. Soms is er 1 hond welkom, soms zijn er 2 honden toegestaan.Je betaalt meestal wel een bedrag per nacht per hond. Een vakantie in een watervilla vieren is genieten.

Bekijk hier direct alle beschikbare villa’s.

Resultaat 1–24 van de 89 resultaten wordt getoond