Watervilla grote groep

Een watervilla grote groep huren.

Op zoek naar een watervilla in Nederland voor 12, 14 of 16 personen?

Of een groepsaccommodatie voor 18, 20 of 22 personen met aanlegsteiger en direct aan het water? Wij zijn de specialist in verhuur van watervillas Friesland, Markeer, IJsselmeer, Veerse Meer en Veluwemeer. Voor een visvakantie met je vrienden of een familieweekend Friesland. Of voor een zeilvakantie in Zeeland of Gelderland. Je kunt bij ons ook een watervilla voor een grote groep met sauna, jacuzzi of zwembad huren.

Watervilla grote groep Friesland.

Je kunt bij ons een watervilla aan de Friese Meren voor groepen van 8 of 10 personen huren. Ook een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland.
Als je met een grote groep 2 of 2 watervillas op hetzelfde vakantiepark huurt, kan je met 24 tot 30 personen een watersportvakantie Friesland vieren. Houd wel rekening met de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van het coronavirus en het feit dat bepaalde faciliteiten en voorzieningen op de waterparken Friese Meren gesloten kunnen zijn.

Vaak zijn bijvoorbeeld restaurants en snackbars alleen geopend voor afhalen. Dit kan op korte termijn veranderen, houd het nieuws over het coronavirus en reizen in binnen- en buitenland goed in de gaten. Hier vind je een overzicht van al onze watervillas in Nederland en buitenland. Hier vind je een vakantiehuis grote groep met zwembad Nederland.

Watervilla 20 personen aan Veluwemeer huren

Je kunt ook een watervilla voor en grote grope aan het Veluwemeer huren. Bij Familiehuis Nunspeet, een relatief nieuw water vakantiepark in Nunspeet verhuren ze 8 persoons watervilla’s. Als je 2 watervilla’s op dit christelijke vakantiepark aan het Veluwemeer huurt, kan je er met 16 personen overnachten. Met 3 luxe watervilla’s kan je al een groep van 24 personen onderbrengen. Tenslotte is er ook een 20 persoons groepsverblijf met 10 slaapkamers op dit nieuwe vakantiepark in Nunspeet te huur. Ideaal voor een watersportvereniging of vriendenclub. Er valt heel wat te genieten in Nederland. Ook voor een watersport vakantie in Zeeland. Een watersport vakantie Nederland kan je ook met je vrienden boeken.

Hier vind je vakantiehuizen met aanlegsteiger in Zeeland. Je kunt ook een groepsaccommodatie aan het water in Zeeland huren of een vakantiehuisje Veerse Meer met vissteiger. Als je grote vakantiehuizen Nederland voor groepen van 40, 50 of 60 personen zoekt, ga dan naar onze website grote vakantiehuizen Nederland 8 tot 60 personen.