10 personen

Watervilla 10 personen.
Een watervilla voor 10 personen huren? Boek hier een watervilla 10 personen met aanlegsteiger voor je boot.

Watervilla’s 10 personen Nederland.
Indien je op zoek bent naar watervillas in Nederland voor 10 personen, zit je hier goed. Wij zijn de specialist in watervillas , waterlodges en vakantiehuizen met aanlegsteiger. Of je nu een luxe vakantiehuis aan het water in Zeeland, Friesland, Overijssel of Noord-Holland wilt boeken, de keuze is groot en gevarieerd. Boek bijvoorbeeld een luxe watervilla bij Marina Kamperland, een luxe watervakantiepark met jachthaven aan het Veerse Meer of kijk eens wat vakantiepark Giethoorn je te bieden heeft. Een gratis sloep tijdens je vakantie bijvoorbeeld. Maak een keuzen uit onze luxe watervillas 10 personen en boek een onvergetelijke vakantie aan het water.
Hier vind je meer vakantiehuizen aan water 10 personen.

Watervilla 10 personen met 3, 4 of 5 slaapkamers.

Je kunt een 10 persoons villa aan het water met 3 of 4 slaapkamers huren maar er zijn op een aantal watervillas vakantieparken ook grote villa’s met 5 slaapkamers te huur. Meestal hebben de 10 persoons villa’s en bungalows 2 badkamers en 2 toiletten.

Luxe watervilla met sauna huren?
Als je voor een groep van 10 personen een visvakantie of watersport vakantie gaat boeken, wil je zoveel mogelijk comfort en mogelijkheden om te relaxen. Het boeken van een 10 persoons watervilla met privé sauna is dan een goede optie. Je kunt ook kiezen voor een villa 10 personen met jacuzzi in de tuin of hottub. Voor een vakantie met de boot is echter een vakantiepark met haven of een villa met eigen aanlegsteiger een eerste voorwaarde.

Bekijk hier direct alle beschikbare villa’s.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond