Vakantiehuis met aanlegsteiger Zeeland

Boek hier je vakantiehuis met aanlegsteiger Zeeland

Een luxe of goedkoop vakantiehuis met aanlegsteiger in Zeeland huren? Hier vind je het grootste en meest aantrekkelijke aanbod.

Aan Oosterschelde of Veerse Meer huren

Wie aan een vakantie met eigen boot of sloep in Zeeland denkt, kan het beste een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger Veerse Meer of Oosterschelde boeken. Daar vind je watervillas en huisjes met eigen aanlegsteiger. Je vindt er ook vakantieparken Zeeland met sloepverhuur. Voor een watersportvakantie Zeeland, visvakantie of ander avontuur op of langs het water. Ook voor een watervilla Zeeland met eigen aanlegsteiger. Je vindt hier alle mogelijkheden voor een vakantie Zeeland.

Vakantiehuis met eigen aanlegsteiger Zeeland 2 tot 16 personen

Als je een huisje of villa aan het water met aanlegsteiger in Zeeland wilt huren, kan je dan doen voor 2, 4 of 6 personen. Er zijn ook luxe watervillas in Zeeland met aanlegsteiger te huur voor groepen van 8, 10, 12 en 14 personen. Daarnaast zijn er groepsaccommodaties in Zeeland te huur die direct aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger voor de boot of vissteiger hebben. Deze watervillas en groepsaccommodaties zijn ideaal voor een zeilweekend met vrienden of een vriendenweekend Zeeland. Je kunt hier ook een weekendje met hond aan zee boeken.

Waterrijk Oesterdam, Tholen, Zeeland.

Kijk eens op de website vanWaterrijk Oesterdam in Tholen. Daar kan je een watervilla of vakantiehuis met aanlegsteiger huren voor groepen tot wel 16 personen. Soms ook als last minute watervilla Zeeland beschikbaar. Met als achtertuin de Oosterschelde en Veerse Meer. Je kunt bij Resort waterrijk Tholen, ook een luxe hotelkamer aan het water huren. Met wellness faciliteiten. De hotelgasten kunnen gebruik maken van het restaurant. Resort Waterrijk Oesterdam heeft een eigen jachthaven. Voor een onvergetelijke vaarvakantie in Zeeland. Ook om in Zeeland te kunnen duiken of surfen.

Particulier vakantiehuis met aanlegsteiger in Zeeland huren?

Als je aan een vaarvakantie Zeeland denkt, denk je als eerste aan de vakantieparken Zeeland met boot- of sloepverhuur en de watervakantieparken Veerse Meer zoals Villa Waterpark De Paardekreek, Schotsman Watersport of Waterrijk Oesterdam. Er bestaat daarnaast ook de mogelijkheid om een particulier vakantiehuis Zeeland aan het water te huren.

strand nederlandse kust - zeeland

Watersportvakantie of visvakantie Zeeland?

Als je een huisje met aanlegsteiger of vissteiger Zeeland boekt, heb je alle mogelijkheden voor een watersport vakantie of visvakantie. De Oosterschelde en Veerse Meer bieden echter nog veel meer mogelijkheden voor waterrecreatie. Zo zit er aan het Veerse Meer een surfschool en kan je in de Oosterschelde leren duiken. Omdat je bij verschillende verhuurbedrijven ook een boot, sloep of zeilboot kunt huren, heb je ongekende mogelijkheden. Verder vind je aan het Veerse Meer campings en speciale camper vakantieparken. Je kunt dus in en rond de Zeeuwse Meren en wateren alle kanten op. Ook als je kinderen hebt of met vrienden of collega’s een weekendje weg wilt gaan.

groep vrienden op aanlegsteiger bij een ondergaande zon

Liever een watersportvakantie Friesland?

Als je denkt meer plezier te hebben in Friesland, kan je daar natuurlijk ook een watervilla of huisje met aanlegsteiger huren. Het huren van een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland is niet duurder dan het huren van een huisje met eigen steiger in Zeeland. Wel heb je met afstand te maken. Als je bijvoorbeeld in Brabant, Zuid-Limburg of Oost-Vlaanderen woont, is Zeeland een 200 tot 300 kilometer dichterbij dan Friesland.