Villa Oesterdam Wellness 16 – Nederland – Zeeland – 16 personen

1.868,00

Watervilla 16 personen Zeeland.
Op zoek naar een 16 persoons watervilla met sauna, bubbelbad en perfecte ligging aan het water? Deze watervilla 16 personen Zeeland ligt op het nieuwe watervakantiepark Waterrijk Oesterdam. Een fantastisch vakantiepark Zeeland met ligging aan het water. Hier kan je ook een grote watervilla Zeeland met eigen aanlegsteiger huren. Ideaal voor een luxe waterport vakantie Zeeland met een groep van 12, 14 tot 16 personen. Zie hier alle watervillas in Tholen.

Beschikbaarheid en Prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: WO7464 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Watervilla 16 personen Zeeland, Tholen.
Op zoek naar een 16 persoons watervilla met sauna, bubbelbad en perfecte ligging aan het water? Deze watervilla 16 personen Zeeland ligt op het nieuwe watervakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen. Een fantastisch vakantiepark Zeeland met ligging aan het water. Hier kan je ook een grote watervilla Zeeland met eigen aanlegsteiger huren. Ideaal voor een waterport vakantie Zeeland met een groep van 12, 14 tot 16 personen.

Groot vakantiehuis aan water met wellness faciliteiten.
Villa Oesterdam Wellness 16 is een zeer ruime en luxe villa die geschikt is voor maximaal zestien personen met heerlijke wellness faciliteiten. Een prachtige wellness woning met alle faciliteiten om volledig tot rust te komen. Zo kunnen wij dit pareltje het beste samenvatten. In de souterrain treft u diverse slaapkamers en een badkamer met o.a. een bubbelbad en een sauna. Verder biedt het alle mogelijkheden om gezellig met en bij elkaar te zitten. Zowel binnen als buiten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Waterrijk Oesterdam

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Meer

Vakantiepark

Vakantiepark keten