Vakantiehuis aan het water Friesland

Een vakantiehuis aan het water Friesland huren?

Een vakantiehuis aan het water Friesland huren? Vind hier villa’s en huisjes aan het water Friesland voor 2, 4, 6, 8, 10, 12 of 14 personen. Ook voor een luxe vakantiehuis aan het water Friesland met aanlegsteiger en sauna of jacuzzi.

Een sloep huren is ter plaatse veelal mogelijk.

Vakantiehuis aan het water Friesland voor vaar- of visvakantie.

Wie een vaarvakantie of visvakantie Friesland wil boeken, zal gaan zoeken naar een huisje aan het water van één van de Friese Meren. Op deze website vind je het grootste aanbod watervilla’s Friesland en huisjes aan het water in Friesland met eigen aanlegsteiger voor boot of sloep. Ook voor een huisje aan het water Friesland met vissteiger of visvlonder.

varen met vrienden

Vakantieparken Friesland aan het water

Daarnaast vind je hier vakantieparken Friesland die aan het water liggen en parken Friesland met eigen visvijver of jachthaven voor de boot. Kortom, voor een watersportvakantie Friese Meren en het vinden van een vakantiehuis Friesland aan het water, moet je hier zijn.

Vakantiehuis aan het water Friesland voor groepen van 4 tot 12 personen

Indien je een 4, 6, 8 of 10 persoons huisje aan het water wilt huren, heb je in Friesland voldoende mogelijkheden. Ook op een villa vakantiepark aan het water van Landal of Roompot. Er zijn ook vakantiehuisjes aan de Friese Meren met sauna en privé aanlegsteiger te huur. ideaal als je een hengeltje uit wilt gooien of een wellness weekendje Friesland met watersport wilt combineren. Het huren van een 12 persoons vakantiehuis aan het water in Friesland is ook mogelijk. Huur bijvoorbeeld een watervilla voor 12 personen aan het Fluessen of Tjeukemeer. Aan deze bekende Friese Meren vind je ook vakantieparen met jachthaven en sloepverhuur.

Wat zijn de Friese Meren met meeste watersport mogelijkheden?

Indien je een vakantiehuis aan het water Friesland voor een watersport- of vaarvakantie wilt boeken, is het goed om een Fries Meer uit te zoeken die aansluit bij je vakantieplannen. Het ene Friese Meer heeft meer te bieden dan het andere.

watersport op het meer

De bekendste Friese Meren voor watersport of vaarvakantie.

De bekendste meren in Friesland waar watersport bedreven wordt zijn de al eerder genoemde meren Fluessen en Tjeukemeer. Verreweg de meeste mensen die een watervilla of huisje aan het water in Friesland huren, doen dan aan het Sneekermeer. Het Sneekermeer is naast het Markermeer en IJsselmeer één van de bekendste meren voor watersportliefhebbers. Je vindt er ook vakantieparken met watervilla’s en sloepverhuur en talloze verhuurbedrijven van zeilboten, luxe jachten en elektrische sloepen. Het zijn ook meren waar je op bepaald plaatsen met visvergunning kunt vissen.

Huisjes aan het water Friesland met de meeste waterportmogelijkheden?

Op zoek naar vakantiehuisjes aan de Friese Meren met de meeste watersport mogelijkheden? Bij voorkeur op een vakantiepark in Friesland met speeltuin kinderen, wasserette, restaurant en jachthaven? Boek dan een bungalow, huisje of watervilla met sloep bij één van de vakantieparken van Roompot of Landal GreenParks.

waterfietsen op het meer

Vakantie aan water met vrienden of familie

Op deze parken zijn volop mogelijkheden voor een gezinsvakantie maar je kunt er ook met familie of vrienden volop genieten. Je kunt hier meer lezen over het huren van een vakantiehuis aan het water voor een vakantie met de familie of vrienden.

Welke vakantieparken Friesland hebben eigen jachthaven?

Een vakantiehuis aan het water Friesland huren op een vakantiepark Friese Meren met eigen jachthaven? Dat kan zeker! Of je nu een vakantiehuis aan het water Sneekermeer wilt huren of ander Fries Meer, er zijn altijd wel mogelijkheden.

vakantiepark met jachthaven

Parken Friesland met jachthaven en parkeerplaats trailers.

Bijna alle waterparken aan de Friese Meren hebben een eigen jachthaven en parkeerplaats voor boten met trailers. Voor een vakantie met de eigen boot in Friesland of voor het huren van een sloep of zeiljacht. Je kunt er ook voor kiezen een last minute vakantiepark aan het water in Friesland te boeken. Er zijn altijd wel last minute watervillas op de parken aan de Friese Meren te huur. Hier vind je vakantieparken in Nederland met eigen jachthaven.

Vakantiehuis aan het water Friesland boeken of watervilla?

Als je graag een vakantie aan één van de Friese Meren zou willen boeken, kun je gaan voor een vakantiehuisje aan het water of watervilla. Meestal zijn de watervilla’s wat luxer uitgevoerd en hebben ze faciliteiten zoals sauna of jacuzzi. Voor een luxe vakantie aan het water huur je een watervilla, als je een goedkoop vakantiehuisje Friesland zoekt, ga dan voor een aanbieding op een last minute bungalowpark Friesland. Je kunt ook een huisje aan het water huren op een vakantiepark Friesland met bootverhuur.

Vakantiehuisjes Friese Meren met sauna of jacuzzi

Steeds meer mensen kiezen voor een huisje met sauna of jacuzzi in eigen land. Dat komt met name omdat vakanties met buitenland bestemming haast niet meer te boeken zijn en je in Nederland ook veel waar voor je vakantiegeld krijgt. Daarom is het zo fijn een vakantiehuisje Friesland met sauna of jacuzzi te huren. In de zomermaanden en herfstvakantie is een huisje met jacuzzi ideaal. Als je echter een wellness huisje aan één van de Friese Meren wilt boeken, is een huisje met sauna huren wat handiger.

Vakantiehuis Friesland met open haard

Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid een vakantiehuisje Friesland met open haard te huren. Met name de laatste optie is ideaal voor de kerstdagen. Met het huren van een vakantiehuis aan het water in Friesland heb je vele opties. Van goedkope huisjes aan het water tot luxe watervillas met eigen aanlegsteiger en sauna en jacuzzi. Tip: Zie ook de mogelijkheden in Noord-Holland.