Vakantie aan het IJsselmeer

Een vakantie aan het IJsselmeer boeken.

Wie een watersportvakantie in Nederland wil boeken of gaan duiken zeilen of vissen, denkt al snel aan de Friese Meren, Zeeland of het Veluwemeer. Een vakantie aan het IJsselmeer vieren, is zeker ook een goed idee. Je kunt hier ook een watervilla 6 personen boeken.

heerlijk zeilen op het IJsselmeer

Je kunt een huisje met vissteiger aan het IJsselmeer huren of een vakantiehuis met aanlegsteiger voor de boot. Het IJsselmeer is centraal in Nederland gelegen en in de omgeving vind je leuke dorpjes en veel fiets- en wandelmogelijkheden. Kortom, een watersportvakantie IJsselmeer boeken, is zeker een goed idee. Huisje huren? Vind hier een vakantiehuis aan het water IJsselmeer.

Vakantieparken aan het IJsselmeer

Er liggen een aantal vakantieparken direct aan het IJsselmeer. Op deze parken kan je een huisje of watervilla direct aan het water boeken of een boot of sloep huren. Deze parken aan het IJsselmeer zijn ook ideaal voor het boeken van een visvakantie of zeilvakantie. Enkele voorbeelden van waterparken aan het IJsselmeer zijn Bungalowpark Zuiderzee, Beach Resort Makkum, Villa vakantiepark IJsselhof en een aantal Top Parken. Op een aantal parken met sloepverhuur, kan je ook een luxe watervilla met privé sauna huren of een 6, 8 0f 10 persoons watervilla. Je kunt hier ook een vakantiehuis met sloep huren.

Vakantie aan het IJsselmeer met vriendengroep boeken

Nu de beperkingen met betrekking tot het coronavirus steeds minder worden, is het ook weer mogelijk om met een vriendengroep een vakantie aan het IJsselmeer te boeken. Let wel op de regels die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld in verband met het voorkomen van besmettingen coronavirus. Onze tip: Ga je met 8 vrienden een watersport- of visvakantie IJsselmeer boeken? Je kunt ook een
vakantiehuis aan het water voor 8 personen huren. Een huisje met aanlegsteiger biedt de meeste mogelijkheden.

Boek dan 2 persoons huisjes van ieder 4 personen aan het water. Dat is misschien een beter idee dan een watervilla IJsselmeer huren voor 8 of 10 personen. Je kunt 2 huisjes of villa’s naast elkaar huren. Meer ruime en meer mogelijkheden om zonder beperkingen te genieten van je vriendenuitje aan het IJsselmeer. Zo kan je ook een huisje met sauna aan het water huren. Ideaal in de periode van de herst, voorjaar of winter.

sloep huren ijsselmeer

Sloep huren aan het IJsselmeer

Zin om met een boot of sloep op het IJsselmeer te varen en op zoek naar een park IJsselmeer met sloepverhuur? Aan het IJsselmeer vind je diverse waterparken met boot- of sloepverhuur. Er zijn echter ook een aantal verhuurbedrijven waar je een sloep, boot of jacht kunt huren. Zie onze pagina vakantieparken met jachthaven en parken met bootverhuur. Als je met je vrienden een huisje aan het water met boot of sloep in Nederland wilt huren, vindt je op deze parken gegarandeerd een leuk huisje of watervillas met aanlegsteiger.
Je kunt ook voor een familieweekend een vakantiehuis aan het water huren. Dat is zeker een goed familieweekend idee.