Friese Meren Villas

Vind hier de mooiste Friese Meren Villas.

Friese Meren Villas, voor een luxe vakantie aan en op het water.
Friese Meren Villa’s worden ook wel watervillas Friesland genoemd. Het zijn luxe vakantievilla’s aan het Sneekermeer, Tjeukemeer, Het Heegermeer en De Fluessen. Veel van deze Friese Meren Villas liggen op waterparken en hebben een eigen aanlegsteiger voor de boot. Je vindt ook Friese Meren Villas op vakantieparken van Landal GreenParks. Toonaangevend in de verhuur van luxe watervillas met sauna of jacuzzi in Friesland.

Friese Meren Villas met sauna of jacuzzi

Voor een wellness vakantie aan het water in Friesland, huur je een Friese Meren Villa met privé sauna of jacuzzi. Een whirlpool of jacuzzi in de tuin, is helemaal super. Er zijn ook wellness villas aan de Friese Meren te huur met ligbad en infrarood sauna. Bekend bij velen zijn de Friese Meren Villas Delfstrahuizen.

Friese Meren Villas aan het Sneekermeer

Je vindt veel luxe watervillas aan het Sneekermeer. Of je nu zoekt naar Friese Meren Villas voor 2, 4 of 6 personen of een watervilla Friesland voor 8, 10, 12 of 14 personen zoekt. Het Sneekermeer is een ideale plek voor een vakantie aan het water. Je vindt aan het Sneekermeer ook vele jachthavens en vakantieparken met sloepverhuur. Het is dan ook een ideale plek om je zomervakantie door te brengen. Kijk eens naar de mogelijkheden op villapark Sneekermeer of huur een Friese meren villa van een particuliere. Een watersport vakantie Sneekermeer is altijd genieten. Vind hier watervillas 8 personen.

Een vakantie met hond aan de Friese Meren vieren

Je kunt ook een Friese Meren villa huren waar honden welkom zijn. Het meest ideale zijn de watervillas Friesland met omheinde tuin. In de meeste Friese Meren villas is één hond welkom. Je kunt echter ook een watervilla Sneekermeer, Tjeukemeer of Heegermeer huren waar 2 huisdieren welkom zijn .Voor een weekend of watersportvakantie Friesland met 2 of 3 huisdieren. In enkele particuliere vakantiehuizen en chalets aan het water zijn ook ander huisdieren dan honden welkom. Huur bijvoorbeeld een vakantieboerderij met paardenstallen en weidegang.

Friese Meren Villas met bootverhuur

Een vakantie met boot of sloep in Friesland vieren en niet in het bezit van een eigen boot of sloep? Je kunt ook een Friese Meren watervilla huren met boot of sloep. Ook kan je kiezen voor het huren van een watervilla Friesland op een vakantiepark met boot- of sloepverhuur. Je hoeft hier geen speciale vaarvergunning voor te hebben maar moet om een sloep of boot te kunnen huren wel meerderjarig zijn. Voor snelle motorboten, heb je wel een vaarbewijs nodig. Vind hier een vakantiepark met bootverhuur.

varen in roeiboot met gezin

Watervilla Friesland huren geschikt voor mindervaliden

Er zijn ook Friese Meren villas te huur welke bepaalde aanpassingen hebben voor mindervaliden. Denk aan een traplift, hoog/laag bed en aangepaste slaapkamer, badkamer en verhoogd toilet. De meeste vakantiehuizen aan het water zijn niet aangepast voor mindervaliden. Watersport en gehandicapten sporten gaan niet altijd samen. Ga voor een groot aanbod aangepaste vakantiewoningen Nederland naar onze website mindervaliden vakanties. Je kunt daar ook een aangepaste vakantiewoning aan het water huren.

Korte watersportvakantie Friese Meren boeken

Als je een Friese Meren Villa voor 2, 4, 6 of 8 personen wilt reserveren, hoeft dan niet per se voor een hele week of langere periode te zijn, Je kunt een watervilla Friese Meren ook boeken voor een weekend of midweek. De meeste grote vakantiehuizen Friesland aan het water worden gehuurd door watersportverenigingen en groepen. Het organiseren van een zeilkamp Friesland is zeker ook een goed idee. Je vindt rond de Friese Meren ook groepsverblijven speciaal bedoeld voor jongeren die gaan genieten van een zeilkamp of werkweek aan het water.

Last minute aanbod Friese Meren Villas

Een last minute watervilla Friesland boeken? Dat kan. Je kunt tot ongeveer tot 3 dagen voor vertrek nog Friese Meren Villas boeken. Als je echter een watersportvakantie Friesland wilt boeken met een groep van meer dan 8 personen, wordt door ons aangeraden niet te wachten op een last minute aanbieding. Huur een watervilla grote groep Friesland tenminste 14 dagen van tevoren.