Watervilla Friesland

Watervilla Friesland huur je hier.

Wie een watervilla Friese Meren wilt huren, vindt deze hier. Wij hebben een groot aanbod particuliere watervillas Friesland en een uniek aanbod op waterparken in Friesland. Daarnaast is het mogelijk een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuisje Friesland met eigen aanlegsteiger te huren. Op een park of van een particulier. Ook voor een watervilla Friesland met 3, 4 of 5 slaapkamers op een vakantiepark Sneekermeer, Tjeukemeer of Fluessen.
Hier vind je de mooiste watervillas Friese Meren.

Watervilla Friesland op vakantiepark huren

De meeste watersporters kiezen voor watervillas op vakantieparken Friese Meren. Veel van deze vakantieparken aan het water hebben een eigen jachthaven of boothelling. Tegen een vast tarief kan je dan je boot, sloep of zeilboot aanmeren. Als je een vakantiehuisje Friesland gehuurd hebt met eigen aanlegsteiger, kan je natuurlijk je boot of sloep daar aanmeren. Handig en leuk! Een watersportvakantie Friesland is zeker geslaagd als je in een luxe watervilla kunt verblijven of huisje direct aan het water.

Watervillas Sneekermeer

Het Sneekermeer is één van de meest populaire meren voor de watersport van heel Friesland. Je vindt er diverse watervilla parken zoals It Soal Waterpark. Het Sneekermeer is er voor de beginnende watersporter en de gevorderde zeiler. Het is ook fijn om ergens een terrasje te pakken of zeilles te nemen aan het Sneekermeer. Er zijn diverse jachthavens en bedrijven waar je een boot of sloep kunt huren. Je kun ook een watervilla Friesland op een waterpark aan dit Friese Meer met boot- of sloepverhuur boeken. Vind hier een vakantiehuis aan het Sneekermeer.

Watervilla huren aan Tjeukemeer

Het is binnenkort mogelijk een watervilla aan het Tjeukemeer te boeken. Er wordt aan dit bekende Friese Meer een nieuw watervillapark gebouwd. Je kunt er straks vakantie vieren in een villa aan het water met eigen aanlegsteiger.

Watersportvakantie Friesland aan de Fluessen boeken

Je kunt ook je watersport- of visvakantie Friesland aan de Fluessen boeken. Ook dit Friese Meer is ideaal voor een zeilvakantie, visvakantie of vaarvakantie met boot of sloep. Er zijn diverse verhuurbedrijven waar je een boot of sloep kunt huren. Je kunt ook een watervilla aan de Fluessen boeken bij een park met bootverhuur. Een milieuvriendelijk en stil alternatief voor de motorboot of jacht is de fluisterboot. Daar kan je op een rustige manier de Friese Meren mee verkennen.

Watervilla Friesland met zwembad

Er zijn ook watervillas Friesland met zwembad te huur. Als je gaat voor een wellness beleving is het goed om te weten dat er ook luxe vakantiehuizen rond de Friese Meren met sauna, zwembad, jacuzzi of hottub te huur zijn. Ook bungalows aan het water met eigen infrarood sauna.

Watervilla Friesland huren voor grote groep

Op zoek naar watervillas Friesland voor 10, 12, 14 of 16 personen? Er zijn op diverse locaties aan de Friese Meren grote watervilla’s en groepsaccommodaties direct aan het water te huur. Ook watervillas aan het Sneekermeer of Fluessen met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers. Als je voor een grote groep een watervilla met zwembad of sauna in Friesland of elders in Nederland wilt boeken, is het belangrijk dit niet last minute te doen. Met name watervillas met sauna of hottub voor grote groepen zijn in Nederland populair.