Huisje huren Friese Meren

Boek hier een huisje huren Friese Meren. Ook voor een huisje Friese Meren met aanlegsteiger op een vakantiepark met sloepverhuur.
Huisjes aan het water Friesland voor 2, 4, 6, 8 personen te huur. Daarnaast zijn er watervilla’s Friese Meren voor 4, 6, 8, 10, 12 personen te huur. Boek nu je huisje aan het water Friese Meren en geniet van een watersport vakantie, visvakantie of relaxvakantie. Honden zijn in veel van onze huisje Friese Meren welkom.

Huisje Friese Meren huren met aanlegsteiger boot

Voor een vakantie met boot of sloep, huur je een huisje met eigen aanlegsteiger. Dat biedt je de mogelijkheid je boot, sloep of zeilboot direct bij je vakantiehuis aan te meren. Je kunt als alternatief een huisje Friese Meren huren bij een park met eigen jachthaven. Als je een huisje in Friesland huurt bij een vakantiepark met sloepverhuur, hoef je zelf niet met een boottrailer te rijden of met boot of sloep naar een verre vakantiebestemming te varen.

Huisje Friese meren met vissteiger huren

Indien je tijdens je vakantie Friesland wilt gaan vissen, kan je een vakantiehuis met vissteiger huren of een huisje op een vakantiepark aan viswater. Een groot voordeel van een visvakantie is de rust die je tijdens zo een vakantie aan het water vindt. In het geval je een huisje of bungalow aan een viswater wilt boeken, is het zaak om na te gaan of je een visvergunning nodig hebt. Als gast van een park met een visvijver is een visvergunning meestal niet nodig.

huisje aan het water met vissteiger

Huisje aan Friese Meren met sauna of jacuzzi huren

Of je nu een particulier huisje aan de Friese Meren boekt of een watervilla op een vakantiepark aan vaarwater, een huisje met sauna in je vakantiehuisje voegt echt wat toe. Het is dan ook bij de meeste vakantieparken aan de Friese Meren mogelijk een huisje aan het water met sauna te huren. Daarnaast bestaat bij een aantal wellness parken aan het Sneekermeer de mogelijkheid een vakantiehuis aan het water met jacuzzi te huren. Genieten. Je kunt ze een wellness vakantiehuis Friesland meestal ook voor een lang weekend of midweek huren.

Huisje huren Friese Meren met hond?

Huisje huren Friese Meren met huisdier? In de meeste vakantiehuisjes Friese Meren zijn huisdieren zoals honden welkom. Als je een vakantiehuisje met hond Friesland aan het water wilt huren, kan je kiezen uit een particuliere vakantiewoning met hond of een huisje op een vakantiepark met hond. In het laatste geval zijn er maximaal 2 huisdieren toegestaan. Bij een particuliere vakantiewoning met hond worden er soms wel 3 á 4 honden toegelaten. Dat maakt een vakantie aan het water Friesland met meerdere honden mogelijk. Als je een huisje wilt huren Friese Meren met hond, is het verstandig deze minimaal 3 maanden voor vertrek te boeken. Dat maakt de kans op succes het grootst.