Watervilla’s in Nederland

Steeds meer watervilla’s in Nederland.

Nederland is een waterrijk land. Steeds meer mensen ontdekken een vakantie in eigen land en de vele voordelen van het boeken van een vaarvakantie. Omdat er steeds meer gezocht wordt naar luxe vakanties aan het water, heeft het aanbod van watervilla’s in Nederland een grote groei doorgemaakt.

Of je nu een watervilla in Friesland, Zeeland of Noord-Holland wilt huren, het aanbod particuliere watervilla’s en vakantieparken aan het water, breidt steeds meer uit. Ook luxe villa’s aan bijvoorbeeld De Oesterdam, Veerse Meer en Sneekermeer.

Watervilla’s worden steeds luxer.

Een ander tendens is dat vakanties in Nederland en specifiek aan het water, steeds luxer worden. Steeds meer vakantievilla’s in Nederland hebben een eigen zwembad of jacuzzi in de tuin. Een watervilla in Zeeland of Friesland met hottub of privé sauna, is al lang geen uitzondering meer. Tegelijkertijd is er ook veel aandacht voor duurzaamheid en CO2 neutraal reizen. Dat is prima te realiseren met een zeiljacht bijvoorbeeld.

vakantiedorp met aanlegsteiger

Duurzaam is een andere trend

De aarde warmt steeds meer op met alle gevolgen van dien. Ook in de reisbranche is er een gedachten goed waarbij duurzaam reizen steeds meer aandacht krijgt. Bij het bouwen van nieuwe watervilla’s en water vakantieparken wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van duurzaam materiaal zoals hout bijvoorbeeld. Natuurlijke afvalzuivering, hergebruik van water. Er wordt ook bij de bouw van vakantieparken in Nederland steeds vaker gebouwd met duurzaamheid als thema. Ook een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger kan met duurzaam materiaal gebouwd worden. Dat zie je bijvoorbeeld bij een aantal Roompot Water Vakantieparken.

Vakantieparken Nederland met eigen jachthaven

Een aantal parken in Nederland verhuren watervilla’s met eigen aanlegsteiger of hebben zelfs een eigen jachthaven. Via deze site kan je een luxe watervilla op zo een vakantiepark met jachthaven huren maar ook gaan voor een particuliere vakantievilla met eigen aanlegsteiger. Rond het Veerse Meer in Noord-Beveland bijvoorbeeld zijn particuliere water villa’s voor groepen tot wel 24 personen te huur. Ideaal voor een groepsvakantie met de boot. Vragen over een watervilla?? Neem contact met ons op.