Vakantie in een villa aan het water

Vier je vakantie in een villa aan het water.

Een vakantie in een villa aan het water Nederland huren? Voor een visvakantie, vakantie met de boot of andere vorm van watersportrecreatie? In heel Europa vind je de mooiste waterresorts. Met verblijf in een luxe villa aan het water. Ook met duikmogelijkheden. Op deze site vind je vooral watervilla’s voor de watersport. Je kunt bij ons echter ook een vakantiehuis aan het water huren om te relaxen. Aan het water kom je tot rust!

Villa aan het water in veel landen Europa

Je kunt bij ons een vakantie in een villa aan het water in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië huren. Het grootse aantal watervilla’s met eigen aanlegsteiger vind je in Kroatië. Elders op deze site hebben we een overzicht gemaakt van villa’s in Kroatië aan het water. Je kunt een vakantie in een villa aan het water voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar er zijn ook luxe watervilla’s voor groepen van 10, 12, 14, 16 tot wel 22 personen te huur.

waterplezier op de aanlegsteiger

Wat maakt een vakantie in een villa aan het water nu zo bijzonder?

De combinaties luxe villa en “aan het water” biedt 2 sterke voordelen. Een vakantiehuis direct aan het water, biedt mogelijkheden voor de watersport en vissport. Daarnaast geeft een vakantieverblijf aan het water rust en heeft het ook wel een romantisch element. Daarnaast is een vakantie in een water villa altijd een luxe vakantie. Vaak beschikt een vakantievilla ook over een privé zwembad, sauna en hottub. Het is echter ook mogelijk een vakantiehuis aan het water te huren met sauna of jacuzzi.

groep vrienden op aanlegsteiger bij een ondergaande zon

Een watervilla heeft bijna altijd 5 sterren

Als een villa 5 sterren heeft, kan je uitgaan van een villa in de meest luxe klasse en met het hoogste comfort. Dat betekent goede bedden en matrassen, veel luxe faciliteiten. Verwarming voor in de winter en airco voor in de zomer. Eigen parkeerplaatsen en natuurlijk een fantastische ligging. Een watervilla die rechtstreeks aan het Veerse Meer, Sneekermeer, Markermeer of IJsselmeer ligt, heeft iets bijzonders. Dat geldt natuurlijk ook voor een villa aan het water in Frankrijk, Kroatië, Duitsland of een ander vakantieland.

ontspannen op een aanlegsteiger

Vakantie in een villa aan het water op een villapark

Villaparken aan het water hebben vaak een eigen aanlegsteiger, boothelling en trailer parkeerplaats. Ideaal als je zelf de trotse eigenaar van een jacht, zeilboot of ander schip bent en een vaar vakantie met de eigen boot wilt boeken. Enkele voorbeelden van watervilla waterparken in Nederland zijn die van Waterrijk Oesterdam in Zeeland, Watervillage in Kamperland en diverse watervilla vakantieparken in Friesland. Dit zijn voorbeelden van luxe villaparken aan het water in Nederland. Je kunt via deze site ook elders in Europa luxe watervilla’s direct aan het water huren.