Vakantie in een villa aan het water

Vier je vakantie in een villa aan het water.

Een vakantie in een villa aan het water Nederland huren? Voor een visvakantie, vakantie met de boot of andere vorm van watersportrecreatie? In heel Europa vind je de mooiste waterresorts. Met verblijf in een luxe villa aan het water. Ook met duikmogelijkheden. Op deze site vind je vooral watervilla’s voor de watersport. Je kunt bij ons echter ook een vakantiehuis aan het water huren om te relaxen. Aan het water kom je tot rust!

Last minute villa aan het water huren

Last minute vakantie vieren in een watervilla met eigen aanlegsteiger? Er zijn regelmatig last minute aanbiedingen. Ook voor het huren van een last minute watervilla op een villapark met sloepverhuur. Zie de actuele mogelijkheden.

Bungalow OV400 - Nederland - Overijssel - 6 personen aanlegsteiger

Villa aan het water Friesland huren

Friesland is de nr 1 als het om watersport in Nederland gaat. De Friese Meren zijn uniek en je vindt er vele parken met watervilla’s en sloepverhuur. Je kunt via ons een luxe villa aan het water in Friesland voor 2, 4, 6, 8 personen met eigen aanlegsteiger huren maar er zijn ook watervilla’s Friesland voor groepen van 10, 12 of 14 personen te huur. Ideaal voor familie- en vrienden groepen.

Villa in Overijssel aan het water huren.

Ook in Overijssel vind je veel luxe villa’s voor de watersport. Je kunt op diverse villaparken een watervilla Overijssel met boot of sloep huren en deze aanleggen bij je eigen aanlegsteiger. Genieten van een luxe watersport vakantie in Overijssel.

Watervilla in Zeeland huren

In Zeeland en met name aan het Veerse Meer vind je diverse villaparken aan het water. Je kunt in Zeeland een luxe 6 of 8 persoons watervilla met aanlegsteiger en bijvoorbeeld sauna huren maar er zijn aan het Veere Meer ook villa’s aan het water voor groepen van bijvoorbeeld 12, 14 of 16 personen te huur. Vaak extra luxe en bijna altijd met privé aanlegsteiger. Soms zelfs met een jacuzzi of bubbelbad.

varen in de Biesbosch

Villa aan water in Biesbosch huren

Vakantie aan het water in de Biesbosch vieren? Dat is mogelijk. In de Biesbosch vind je een uniek vakantiepark met watervilla’s en sloepverhuur. Voor een luxe vakantie in en villa aan het water in een uniek stukje Nederland.

Villa aan het water in veel landen Europa

Je kunt bij ons een vakantie in een villa aan het water in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië huren. Het grootse aantal watervilla’s met eigen aanlegsteiger vind je in Kroatië. Elders op deze site hebben we een overzicht gemaakt van villa’s in Kroatië aan het water. Je kunt een vakantie in een villa aan het water voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar er zijn ook luxe watervilla’s voor groepen van 10, 12, 14, 16 tot wel 22 personen te huur.

waterplezier op de aanlegsteiger

Wat maakt een vakantie in een villa aan het water nu zo bijzonder?

De combinaties luxe villa en “aan het water” biedt 2 sterke voordelen. Een vakantiehuis direct aan het water, biedt mogelijkheden voor de watersport en vissport. Daarnaast geeft een vakantieverblijf aan het water rust en heeft het ook wel een romantisch element. Daarnaast is een vakantie in een water villa altijd een luxe vakantie. Vaak beschikt een vakantievilla ook over een privé zwembad, sauna en hottub. Het is echter ook mogelijk een vakantiehuis aan het water te huren met sauna of jacuzzi.

groep vrienden op aanlegsteiger bij een ondergaande zon

Een watervilla heeft bijna altijd 5 sterren

Als een villa 5 sterren heeft, kan je uitgaan van een villa in de meest luxe klasse en met het hoogste comfort. Dat betekent goede bedden en matrassen, veel luxe faciliteiten. Verwarming voor in de winter en airco voor in de zomer. Eigen parkeerplaatsen en natuurlijk een fantastische ligging. Een watervilla die rechtstreeks aan het Veerse Meer, Sneekermeer, Markermeer of IJsselmeer ligt, heeft iets bijzonders. Dat geldt natuurlijk ook voor een villa aan het water in Frankrijk, Kroatië, Duitsland of een ander vakantieland.

ontspannen op een aanlegsteiger

Vakantie in een villa aan het water op een villapark

Villaparken aan het water hebben vaak een eigen aanlegsteiger, boothelling en trailer parkeerplaats. Ideaal als je zelf de trotse eigenaar van een jacht, zeilboot of ander schip bent en een vaar vakantie met de eigen boot wilt boeken. Enkele voorbeelden van watervilla waterparken in Nederland zijn die van Waterrijk Oesterdam in Zeeland, Watervillage in Kamperland en diverse watervilla vakantieparken in Friesland. Dit zijn voorbeelden van luxe villaparken aan het water in Nederland. Je kunt via deze site ook elders in Europa luxe watervilla’s direct aan het water huren.