Roompot Waterpark Belterwiede

Alles over Roompot Waterpark Belterwiede

Wie een vakantie met de boot in de omgeving van Giethoorn wil boeken, moet zeker eens kijken bij de aanbiedingen van Roompot Vakantiepark Belterwiede. Dit nieuwe vakantiepark ligt in de omgeving van Giethoorn en natuurgebied De Weerribben. Roompot Waterpark Belterwiede in Wanneperveen is een jong water vakantiepark in Overijssel waar je een 4 of 6 persoons waterbungalow met eigen aanlegsteiger kunt huren. Er is ook een watervilla voor 10 personen beschikbaar.

Twee grote meren, Belterwijde en Beulakewijde liggen nabij dit waterpark. Het is een ideaal vakantiepark voor rustzoekers, natuurliefhebbers en watersporters. Ook voor hengelaars een aantrekkelijk park daar het viswater nooit ver van het park is en je zo helemaal tot rust kunt komen.

zeilen tijdens zonsondergang

Wat is er te doen op waterpark Belterwiede?

Belterwiede is geen vakantiepark met een subtropisch zwembad en indoorspeeltuin. Er is wel een receptie, restaurant en snackbar. Daarnaast is er een biljarttafel en fietsverhuur. Door deze opzet van het park is rust gegarandeerd. Het is zeker geen vakantiepark waar groepen jongeren graag komen om te feesten. Voor grote groepen is er een 10 persoons watervilla met eigen aanlegsteiger te huur. Ook ideaal voor een vriendenweekend Overijssel met de boot.

Belterwiede is een vuurwerkvrij vakantiepark

Steeds meer mensen zijn op zoek naar vuurwerkvrije vakantieparken. Belterwiede is zo een park welke vuurwerkvrij is. Er zijn, per waterbungalow of watervilla 2 honden welkom. Wel betaalt u per accommodatie een vergoeding voor uw huisdieren.

Hier vindt u een overzicht van vuurwerkvrije vakantieparken.

Weekend,midweek of langer verblijf op waterpark Belterwiede boeken?

Dit waterrijke vakantiepark in Overijssel is ook ideaal om in het kader van een weekendje weg of midweek te boeken. Roompot Vakantieparken heeft voor al haar vakantieparken in Nederland regelmatig aanbiedingen en last minutes.
Ook voor een vakantie met hond aan het water, kan je bij de meeste Roompot parken terecht. Een huisje met omheinde tuin huren, doe je echter bij Landal. Landal GreenParks verhuurt honden bungalows met omheinde tuin.

Controleer hier de Roompot Vakantieparken aanbiedingen.

Meer waterparken Roompot

Op zoek naar een aanbieding van een ander Roompot Vakantiepark aan her water? Roompot exploiteert diverse watersport vakantieparken in Nederland. Hier kan je een vakantiehuis, bungalow of villa met eigen aanlegsteiger huren. De meeste van de water vakantieparken hebben de beschikking over een eigen jachthaven en boothelling. Daarnaast kan je op een aantal Roompot Vakantieparken met jachthaven boten huren.

De Roompot Vakantieparken met aanlegsteiger voor de boot vind je hier.