4 personen

Watervilla 4 personen.
Een 4 persoons watervilla huren in Nederland? Bij voorkeur een watervilla voor 4 personen aan de Friese Meren, Veluwemeer of Veerse Meer? Op deze website vind je luxe villa’s en vakantiehuizen aan het water voor 2 tot wel 20 personen.

Vakantiehuis direct aan water 4 personen.

Een 4 persoons vakantiehuis aan water met 2 of 3 slaapkamers huren? Of liever een vakantiehuis 4 personen in Nederland met een eigen aanlegsteiger? In deze rubriek vind je watervillas voor 4 personen, particuliere vakantiehuisjes en villaparken waar ze 4 persoons bungalows direct aan het water verhuren. Voor een watersport- of visvakantie. Het is ook mogelijk een vakantiehuis 4 personen met vissteiger te huren. Zie onze website vakantiehuis met vissteiger.

Behoefte aan meer ruimte? Huur een 6 persoons vakantiehuis aan water.
Liever meer ruimte en privacy en een groter vakantiehuis of vakantievilla huren? Boek dan een watervilla of vakantiewoning aan water voor 6 personen. Ook handig in dit tijdperk waar je wat afstand van elkaar moet houden. De huurprijs van een vakantiewoning voor 6 personen aan het water is meestal maar iets duurder dan die van 4 personen. Dat geldt ook voor een watervilla 6 personen. Je kunt op een aantal watervillas vakantieparken in Nederland ook een villa op een park met zwembad huren.

Bekijk hier direct alle beschikbare villa’s.

Resultaat 1–24 van de 219 resultaten wordt getoond