supermarkt

Watervilla vakantiepark met supermarkt.

Een watervilla huren op een vakantiepark met supermarkt of minimarkt?
Het is ideaal om huisje aan water te huren op een watervakantiepark met goede faciliteiten. Als een watervilla op een vakantiepark van RCN, Roompot of Landal GreenParks huurt, is de kans groot dat je op je eigen vakantiepark ook de dagelijkse boodschappen kunt doen en bijvoorbeeld in de ochtend verse broodjes kunt kopen. Niet ieder water vakantiepark heeft een kampwinkel, supermarkt of minimarkt. De grotere watervakantieparken in Nederland meestal wel.

Vakantieparken aan water met supermarkt en sloepverhuur.

De grotere watervilla vakantieparken in Nederland hebben meestal ook wel een beperkte sloepverhuur. Soms is de sloep of boot zelfs in de huurprijs van de watervilla inbegrepen. De allergrootste parken beschikken ook over een speeltuin en restaurant. Deze vakantieparken aan het water bieden in feite een totaalconcept aan. Je kunt daar genieten van een onbezorgde vakantie.
Onze tip: De Roompot groep heeft met name in Zeeland en Friesland prachtige watervakantieparken voor het hele gezin. Vaak met sloep- en fietsverhuur. Je kunt hier ook een vakantiehuis aan het Sneekermeer huren.

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond