Vakantiehuis met aanlegsteiger Markermeer, IJsselmeer

Boek hier je vakantiehuis met aanlegsteiger Markermeer of IJsselmeer.

Wie aan een watersport vakantie Nederland denkt, zoekt al gauw op mogelijkheden rond de Friese Meren. Er zijn echter meer aantrekkelijke meren in Nederland waar actief watersport bedreven kan worden. Eén daarvan is het Markermeer.

Het Markermeer is ontstaan nadat de weg Enkhuizen-Lelystad is aangelegd en vroeger was dit het zuidwestelijk gedeelte van het IJsselmeer. Steden die aan het Markermeer liggen zijn Marken, Edam, Volendam en Hoorn. Als je een vakantiepark voor de watersport aan het Markermeer zoekt, kom je op die plaatsen uit. Je kunt echter ook een vakantiehuis met aanlegsteiger Markermeer huren. Zowel particuliere vakantiehuizen aan het water als luxe watervilla’s en bungalows op de diverse parken.

Vakantiehuis met aanlegsteiger Markermeer op vakantiepark

Als je een goedkope watersportvakantie Markermeer wilt boeken, zou je kunnen denken aan het huren van een vakantiehuis met aanlegsteiger op Roompot Marinapark Volendam. Je kunt hier een bungalow of villa huren voor 4 tot en met 12 personen. Het is ook mogelijk een watervilla op Marinapark Volendam aan de jachthaven te huren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid te overnachten in het hotel. Marinapark Volendam beschikt naast een jachthaven over een overdekt zwembad, speeltuin en supermarkt. Je kunt er ook een sloep of zeilboot huren. Ook ideaal voor een watersport weekend aan het IJsselmeer.

vakantiedorp met aanlegsteiger

Vakantiehuis met aanlegsteiger huren bij bungalowpark Zuiderzee

Bungalowpark Zuiderzee ligt in Medemblik. U kunt hier een vakantiehuis boeken met eigen aanlegsteiger en op dit park in Noord-Holland een fluisterboot, kano, sloep of motorboot huren. Indien u een goedkoop vakantiehuis met aanlegsteiger in Medemblik zoekt, is dit uw favoriete watersport park.

bungalowpark zuiderzee

U huurt hier al een 6 persoons vakantiehuis met privé aanlegsteiger vanaf 400 euro terwijl er ook luxe watersport vakantiehuizen voor 6 personen met privé sauna te huur zijn. Het is echter ook mogelijk een goedkoop vakantiehuis aan het water voor 4 personen te huren. U vindt op bungalowpark Zuiderzee een verwarmd en overdekt zwembad, een brasserie en speeltuinen. Het park ligt direct aan “De Groote Vliet” een ideale plek voor een visvakantie Noord-Holland.

Particulier vakantiehuis IJsselmeer of Markermeer huren

Het is natuurlijk ook mogelijk een particulier vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Markermeer of IJsselmeer te huren. Ook voor een vakantie met de hond. Als je een vakantiehuis rechtstreeks van de huiseigenaar huurt, kan je dat in de kosten schelen. Er zijn ook particuliere vakantiehuisjes aan een viswater IJsselmeer te huur.

Informeer altijd wel of er een visvergunning voor nodig is. Vaak krijg je naast een vakantiehuisje aan het viswater ook het recht om in een bepaald gebied te vissen. Dit is zeker het geval als je een vakantiehuisje of bungalow op een vakantiepark met visvijver huurt. Vragen over een vakantiehuis met aanlegsteiger? Neem contact met ons op.