Vakantiehuis met aanlegsteiger Kroatië

Een watersportvakantie Kroatië boek je hier.

Een vakantiehuis met aanlegsteiger Kroatië boeken? Vakantie met de boot in Kroatië?
Als je een villa of vakantiewoning met aanlegsteiger in Dalmatië, Kvarner, Istrië of elders in Kroatië zoekt, zit je hier goed. Met 300 villa’s en vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger of boothelling heb je een ruime keuze. Ook voor een luxe watervilla met privé zwembad in Kroatië of een vakantiepark Kroatië met jachthaven en bootverhuur. Het is genieten tijdens een watersportvakantie Kroatië maar ook een visvakantie of duikvakantie in Istrië of Dalmatië is niet verkeerd.

Vakantiehuis met zwembad en aanlegsteiger boot Kroatië

De ultieme watersportvakantie Kroatië is die in een vakantiehuis of villa met privé zwembad en eigen aanlegsteiger. In Kvarner, Istrië en Dalmatië zijn verschillende vakantiehuizen en watervilla’s te huur die de beschikking hebben over een eigen zwembad en steiger voor de boot. Een enkele vakantievilla aan het water heeft een privé zwembad en sauna. Ideaal voor een watersport- en wellness vakantie Kroatië.
Vind hier een vakantiehuis Kroatië met aanlegsteiger en privé zwembad

jachthaven in Kroatië

Huisdier toegestaan in vakantiehuis Kroatië met aanlegsteiger

Een watersport vakantie met hond vieren in Kroatië? In een aantal vakantiehuizen aan de kust van Kroatië zijn 1 of 2 honden toegestaan. Indien u een watersport vakantie met 3, 4 of 5 honden wilt vieren, is Kroatië minder geschikt, dan kunt u beter een vakantiehuis met aanlegsteiger in Nederland huren daar in een aantal watervilla’s en vakantiehuizen tot wel 5 of 6 honden welkom zijn. Voor een vakantie aan het water met 1 of 2 honden in Kroatië zijn er wel mogelijkheden.

Vind hier een vakantiehuis Kroatië met aanlegsteiger waar de hond welkom is.

Last minute vakantiehuis Kroatië

Wie een goedkoop vakantiehuis in Dalmatië, Istrië of Kvarner wil boeken, kiest voor een aanbieding of een last minute vakantiehuisje Kroatië. Met wat geluk is er een last minute waterbungalow met aanlegsteiger in Kroatië beschikbaar of een vakantiehuisje aan het viswater. Kroatië kent weinig vakantieparken met jachthaven of boothelling. Voor een goedkoop vakantiehuisje voor de watersport in Kroatië huur je bij voorkeur een accommodatie rechtstreeks van een particulier. Een last minute vakantievilla Kroatië voor een groep van 8 tot 14 personen, huur je bij voorkeur tenminste 1 week voor vertrek.

Vind hier een vakantiehuis voor de watersport in Kroatië.