Vakantiehuis met aanlegsteiger Frankrijk

Een vakantiehuis met aanlegsteiger in Frankrijk vind je hier.

Met de boot naar Frankrijk of daar een jacht, sloep of zeilboot huren? Als je een watersportvakantie Frankrijk wilt boeken en een villa of vakantiehuis met eigen aanlegsteiger wilt huren. Ook voor een vakantiepark Frankrijk met jachthaven of boothelling. Of een watervilla Frankrijk op een villapark met bootverhuur. Het aanbod vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger Frankrijk is in vergelijking met Nederland vrij beperkt. De kwaliteit is echter super. Als je een vakantiewoning of villa met aanlegsteiger voor de boot in Frankrijk wilt huren, is het zaak deze tijdig te boeken. Vind hier een vakantiehuis met aanlegsteiger in Frankrijk.

Particulier vakantiehuis Frankrijk met aanlegsteiger of vakantiepark?

Kies je voor een watersportvakantie Frankrijk met verblijf op een waterpark of resort? Of kies je voor een particuliere villa of landhuis met aanlegsteiger? Beiden bieden voordelen. Zo kan je op een vakantiepark meestal gebruik maken van de faciliteiten zoals jachthaven, zwembad, restaurant en parkeerplaats voor de trailer terwijl je bij een particuliere vakantiewoning optimale privacy en rust hebt.

Als je kiest voor een luxe vakantiepark Frankrijk met eigen jachthaven, moet je zeker eens kijken bij Marina Resort L’lle Saint-Martin in Languedoc-Rousillon. Op dit luxe vakantiepark met haven kan je een watervilla voor 6 tot 8 personen met omheinde tuin en jacuzzi huren. Met eigen steiger en ligplaats voor de boot. Vind hier een watersport vakantiepark Frankrijk. Een prima manier om te genieten van een luxe watersportvakantie Frankrijk.

varen in Frankrijk

Vakantiepark Moncontour Active Park

Watersportvakantie Frankrijk met het hele gezin? Dit vakantiepark in Frankrijk ligt aan een meer en je kunt hier kajakken en wakeborden. Dit vakantiepark aan het water heeft speeltuinen, tennisbaan, speelvelden, restaurant. Je kunt in de omgeving ook heerlijk fietsen en wandelen. Voor een goedkope watersportvakantie Frankrijk met kinderen. Dit is één van de weinige echte goedkope watersport vakantieparken voor gezinnen in Frankrijk.

Alle aanbiedingen op vakantiepark Moncontour Active Park.

Vakantiehuis met omheinde tuin voor watersportvakantie in Frankrijk huren.

Als de hond ook mee gaat op vakantie of er kinderen aanwezig zijn, is het boeken van een vakantiewoning met aanlegsteiger en omheinde tuin een goed idee. De hond kan dan niet van het terrein aflopen en de kinderen kunnen veilig spelen. Je kunt ook een watervilla op een villapark met omheind terrein huren. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. In de meeste vakantiehuizen met omheinde tuin in Frankrijk zijn 1, 2 of 3 honden welkom.

aanlegsteiger zomervakantieland

Vakantiehuis voor watersportvakantie Frankrijk voor 10 tot 14 personen huren.

De meeste vakantiehuizen en bungalows met aanlegsteiger in Frankrijk zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen. Als je een villa Frankrijk of vakantiehuis aan het water voor 10, 12 of 14 personen zoekt, zijn er ook enkele mogelijkheden. Zo is er in Aubeterre-sur-Dronne een 14 persoons watervilla te huur met 7 slaapkamers. Deze villa heeft een eigen strand en kano voor eigen gebruik. Het betreft een wellness villa en honden zijn hier welkom. Indien u een groot vakantiehuis zoekt in Frankrijk voor een vakantie met de boot, kunt u ook 2 accommodaties naast elkaar huren.

Last minute vakantiehuis Frankrijk watersportvakantie boeken

Wie een goedkoop vakantiehuis aan het water in Frankrijk zoekt, boekt deze last minute. Dat geldt ook voor een vakantiehuisje aan viswater in Frankrijk of een huisje op een vakantiepark met bootverhuur. Een last minute vakantiehuis Frankrijk boeken, betekent enkele dagen of weken voor vertrek je accommodatie boeken en profiteren van een last minute korting. Je kunt ook een last minute bungalow huren op een bungalowpark Frankrijk met visvijver of duikmogelijkheden. Vragen over je last minute watersportvakantie huisje Frankrijk? Neem contact met ons op.