Vakantiehuis huren op Christelijk vakantiepark Veluwemeer

Christelijk Vakantiepark Veluwemeer

Wie een vakantiehuisje aan het Veluwemeer wil boeken en graag zondagsrust wil, heeft nu nu de mogelijkheid zo een huisje in Nunspeet te boeken. Familiehuis Nunspeet is een christelijk vakantiepark aan het Veluwemeer. Een vakantiepark aan het water met zondagsrust. Op dit waterpark aan het Veluwemeer, kan je een lodge, vakantiehuisje, watervilla of groepsaccommodatie huren voor 4 tot 20 personen. Ook ideaal voor grote gezinnen. Familiehuis Nunspeet, een christelijk vakantiepark aan het Veluwemeer met vele mogelijkheden voor een watersportvakantie, visvakantie of wandel- of fietsvakantie. Een vakantiepark op de Veluwe met zondagsrust. Je kunt bij Familiehuis Nunspeet een boot of sloep huren.
Hier vind je een overzicht van te huren accommodaties bij Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet, Christelijke vakantiepark aan Veluwemeer met unieke formule.

Het is niet alleen de prachtige omgeving van Nunspeet, de Veluwe en het Veluwemeer welke Familiehuis Nunspeet zo bijzonder maakt. De accommodaties en filosofie zijn ook bijzonder. Je kunt op dit Christelijke vakantiepark op de Veluwe een luxe villa of waterlodge voor 6 of 8 personen huren maar ook de 4 persoons vakantiehuisjes aan het water zijn aan te raden. Je kunt er een watervilla of duinvilla huren maar ook kiezen voor een groepsaccommodatie aan het water. Er zijn ook vakantiehuizen zonder tv te huur. Ideaal als je rust tijdens je vakantie wilt. Er zijn diverse kerken in en rond Nunspeet. Deze zijn vanuit Familiehuis Nunspeet goed bereikbaar.

Christelijk vakantiepark met animatieteam in de schoolvakanties

Familiehuis Nunspeet is een echt vakantiepark voor Christelijke gezinnen. In de schoolvakanties is er een team van enthousiaste mensen aanwezig die de kinderen vermaakt. Het karakter van de animatie komt overeen met de Christelijke Identiteit van dit park. Plezier, respect en samen zijn, gaan op dit park hand in hand. Bijbelverhalen passen binnen het recreatie programma voor de kinderen.

heerlijk zeilen op het IJsselmeer

Mindervalide vakantiehuis bij Familiehuis Nunspeet huren

Als je mindervalide bent en een aangepast vakantiehuis zoekt, valt het niet mee zo een aangepaste vakantiewoning te vinden op een vakantiepark in Nederland met zondagsrust. Bij Familiehuis Nunspeet kan je een 4 tot 6 persoons vakantiehuis huren met aangepaste slaapkamer, douche en toilet. De zorgslaapkamer heeft een tillift en hoog laag bed. Het hele vakantiehuis en de berging hebben brede deuren en zijn drempelvrij. Ze zijn geschikt voor een vakantie met een rolstoel. Zo kan je als mindervalide toch genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Voor een aangepast vakantiehuis met hoog laag bed elders in Nederland, zie onze website mindervalide bungalows.

Groepsaccommodatie 20 personen op dit Christelijke Vakantiepark op Veluwe

Grote groepen kunnen de 20 persoons groepsaccommodatie bij Familiehuis Nunspeet huren. Deze is ook ideaal als je met 2 of 3 grote gezinnen gezamenlijk op vakantie wilt gaan. Dit is een groepsverblijf met in totaal 10 slaapkamers zonder TV. De groepsaccommodatie bestaat feitelijk uit 3 aparte accommodaties. Ideaal als je met verschillende families een weekendje Veluwe wilt boeken en een aantal zaken gezamenlijk wilt doen.

Kerken op de Veluwe

Op de Veluwe vind je vele kerken. Geloof en respect zijn in deze regio belangrijk. Als je een kerk in Nunspeet zoekt, heb je een uitgebreide keuze. Je vindt in Nunspeet onder andere De Hervormde Dorpskerk in de Dorpsstraat 12 en de Gereformeerde Gemeente Nunspeet aan de Brinkersweg 7 Nunspeet. De Protestantse Kerk in Nunspeet vind je aan de Driestweg nummer 4. Bij de kerkdiensten van CGK Ichthus in Nunspeet is een doventolk aanwezig. De kerkdiensten zijn ook te volgen via het internet, Facebook en Instagram. U vindt CGK Ichthus( Christelijk Gereformeerde Kerk Nunspeet ) zoals eerder vermeld aan De Driestweg 4, Nunspeet.

Meer Christelijke Vakantieparken in Nederland

Familiehuis is één van de vele Christelijke Vakantieparken van Nederland. Als de Veluwe te ver voor je is of als je een christelijk vakantiepark in Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland of Limburg zoekt, kan je deze op het internet eenvoudig vinden door de zoekterm “christelijk vakantiepark”en dan de provincie of plaats in te vullen. Je krijgt dan een overzicht van vakantieparken Nederland met een christelijke identiteit. Je kunt ook op “vakantieparken met zondagsrust” zoeken of op “vakantieparken of vakantiehuisjes zonder televisie”. Zo kan je een vakantie Nederland boeken met zondagsrust. Je vindt op een christelijk vakantiepark Nederland altijd zondagsrust en kerken zijn nooit ver. Op een aantal RCN Vakantieparken in Nederland worden op de parken zelf kerkdiensten gehouden, soms met muziek en dans, altijd met respect voor ieders geloof.