Trend vakantie 2021

De trend voor vakantie 2021, vakantiehuis aan het water huren.

Binnenkort een vakantie 2021 boeken? De trend is het huren van een vakantiehuis met aanlegsteiger, een huisje aan het water of watervilla. Een vakantie aan of op het water betekent ruimte en vrijheid en dat is precies wat we nu nodig hebben met deze coronacrisis. De trend is: huur een luxe vakantiehuis aan het water.

Vakantie 2021 boeken, op zoek naar ruimte en vrijheid

De kans is groot dat we het corinavirus in 2022 nog niet helemaal onder controle zullen hebben. Daarom zoeken veel mensen een huisje Nederland in de natuur of aan het water.

Omdat een vakantiehuis best wel wat luxe mag zijn, zijn watervilla’s en huisjes aan het water met jacuzzi en eigen aanlegsteiger voor de boot bijzonder in trek.

Watervilla met aanlegsteiger

Ook is er veel belangstelling voor het huren van een watervilla met aanlegsteiger op één van de parken van Landal of Roompot in Friesland, Overijssel, Noord-Holland, Zeeland en Gelderland. Een luxe vakantie met boot of sloep aan het water. De trend voor het boeken van een vakantie 2021 is ruimte, natuur, wellness, water of bossen. Een vakantie met een boot of sloep is zeker in de zomer genieten.
Zie de aanbiedingen van Landal, Roompot of huur een particulier vakantiehuis met sloep aan het water.