Appartement Veerse Meer.

Appartement Veerse Meer.

Wie een appartement Veerse Meer wil huren, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden in het appartementen gebouw de Veerse Muze in Kamperland. Hier kan je een 4 persoons appartement Veerse Meer met 2 slaapkamers huren. Met uitzicht op het Veerse Meer en de prachtige en historische plaats Veere. Ook leuk voor een midweek of weekend Kamperland.

Geen huisdieren toegestaan in appartementen Veerse Muze.

Geen honden toegestaan in dit appartement Veerse Meer. Wie een vakantie met hond aan Het Veerse Meer wil boeken, kan helaas niet terecht mijn appartementencomplex de Veerse Muze. Er zijn in dit design appartementen complex hier geen huisdieren toegestaan. Elders aan Het Veerse Meer zijn er wel diverse mogelijkheden voor een vakantie of weekend met hond. Boek bijvoorbeeld een vakantie met hond op één van de Roompot vakantieparken in Zeeland.

Veerse Muze, perfecte ligging aan Veerse Meer

Appartementen gebouw De Veerse Muze ligt niet ver van het Banjaardstrand en is dit de ideale locatie voor een watersportvakantie Kamperland. Met als extra de directe nabijheid van Gasterij Rubens. Voor een drankje en een hapje. Boek nu een vier persoons appartement Veerse Muze in Kamperland. Een project van Ruiterplaat Vakanties. Je kunt dit appartement Veerse Meer natuurlijk ook met 2 of 3 personen huren.

zeilen op het veerse meer

Met de fiets/voet veer naar Veere.

Deze appartementen aan Het Veerse Meer liggen vlak naast de fiets- en voetveer naar Veere. Je bent binnen 20 minuten aan de overkant van Het Veerse Meer en komt aan in het oude centrum van Veere. Hier Lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Alles in Veere is bijzonder. Maak een wandeling door het oude centrum. Verken de omgeving per fiets of maak een wandeling over de oude stadswallen. Meer informatie over deze veerdienst Kamperland- Veere, vind je op de website Rondje Pontje. Daar vind je ook andere veerdiensten, onder andere Kortgene-Wolphaartsdijk.

Boodschappen doen in Kamperland.

Wie een appartement huurt aan Het Veerse Meer en verblijft in de Veerse Muze, heeft niet alleen een restaurant in de nabijheid. Je kunt in Kamperland uitstekend boodschappen doen. Je vindt in Kamperland een boerderijwinkel, een Albert Heijn en Aldi. Daarnaast vind je in deze gezellige plaats diverse restaurants, een cafetaria, kledingwinkels, een kringloopwinkel, een cadeauwinkel en veel meer. Een dagje uit Kamperland in combinatie met een bezoek aan Goes, Zierikzee of Middelburg, is zeker aan te bevelen.

Boot of sloep huren in Kamperland.

Je kunt tijdens je verblijf in je appartement Veerse Muze, ook genieten van Watersport. Bij Zwemer Watersport kan je een boot, sloep of zeilboot huren. Zwemer Watersport zit aan aan één van de jachthavens in Kamperland. Slechts 5 minuten lopen vanuit je appartement de Veerse Muze. Hier hier kan je ook surfplanken en watersportartikelen kopen. Daarnaast kan je er deskundig advies krijgen. Ook over de aanschaf van een tweedehands boot, zeilboot, jacht of sloep. Je kunt in Kamperland ook een vakantiehuis aan het water met vissteiger huren.

varen met vrienden op het veerse meer

Meer mogelijkheden bij Ruiterplaat Vakanties.

Ruiterplaat vakanties is de specialist als het gaat om de verhuur van watervilla’s, appartementen en vakantiehuizen met aanlegsteiger aan Het Veerse Meer. Ruiterplaat is gevestigd in Kamperland en je kunt hier ook een accommodatie op een vakantiepark Zeeuwse Kust huren. Daarnaast kan je een villa of groepsaccommodatie Veerse Meer met sauna, jacuzzi, aanlegsteiger huren. Ook voor groepen van 10, 12, 14 of 16 personen. Ruiterplaat Vakanties is een begrip als het gaat om de verhuur van appartementen, vakantiehuizen en watervillas aan het Veerse Meer. Ook voor een vakantie met hond Noord-Beveland.

Last minute appartement Veerse Muze huren.

Wie op zoek is naar een last minute appartement aan Het Veerse Meer, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden bij Ruiterplaat Vakanties. De kans is groot dat je last minute vakantiehuis, appartement of watervilla Kamperland kunt boeken. Anders is er wel een last minute vakantiehuis op vakantiepark de Groote Duynen, Marina Kamperland, Banjaard Schotsman of Roompot Beach Resort te huur. Ook voor een vakantie op een vakantiepark Zeeland met sloepverhuur. Voor een last minute vakantie, midweek of lang weekend Aan De Zeeuwse Kust kijk je ook naar de mogelijkheden op last minute Roompot Vakantieparken.