Vakantiehuis aan het water 10 personen

Boek hier een vakantiehuis aan het water 10 personen.

Op zoek naar een vakantiehuis aan het water 10 personen met aanlegsteiger? Een 10 persoons vakantiehuis of watervilla op een vakantiepark met sloepverhuur of een particuliere accommodatie? Wij hebben de mooiste vakantiehuizen en watervillas 10, 12 en 14 personen in Nederland op deze pagina voor je verzameld. Ook voor een vakantiewoning of watervilla 10 personen met sauna, jacuzzi of whirlpool.

In welke provincie hoek jij je vakantiehuis aan het water voor 10 personen?

Je kunt bij ons een watersport vakantie boeken in Friesland, Noord-Holland of Zuid-Holland. Maar ook in Gelderland, Overijssel en Limburg vind je luxe watervillas voor groepen en grote vakantiehuizen aan het water. Boek een vakantiewoning aan het water Friese Meren, IJsselmeer, Veluwemeer of Veerse Meer. Kijk naar de accommodatie, omgeving en beschikbaarheid en maak je keuze. Boek een vakantiehuis aan het water voor een weekendje weg, de zomervakantie of voorjaarsvakantie. Een vakantie aan het water is altijd okay.

10 persoons vakantiehuis aan het water met eigen aanlegsteiger huren

Een grote vakantiewoning met eigen aanlegsteiger huur je hier. Voor een vakantie met eigen boot of huursloep. Boek een particuliere vakantiewoning met aanlegsteiger of ga voor een watervilla op een vakantiepark. Huur bijvoorbeeld een watervilla Friesland op een vakantiepark van Roompot of Landal GreenParks. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden op het villapark Idskenhuizen in Friesland. Daar kan je een 10-persoons vakantiehuis met aanlegsteiger huren. Dit comfortabele 10-persoons vakantiehuis is in 2019 gereed gekomen. De watervilla ligt op een ruim grondstuk van 460m2. Een echte aanrader als je een luxe watervilla Friesland voor een groep wilt huren.

Een watervilla 10 personen huren op een vakantiepark met boot- of sloepverhuur

Als je zelf geen sloep of boot hebt en je wil toch met familie of vrienden een watersportvakantie Nederland boeken, heb je de mogelijkheid een watervilla of groot vakantiehuis op een vakantiepark met sloepverhuur te reserveren. Aanbevolen wordt om tegelijk met de reservering van je vakantiehuis aan het water je boot, zeilboot, jacht of sloep te reserveren. Dan weet je zeker dat je tijdens je vakantie de beschikking hebt over een boot of sloep. Vind hier een vakantiepark met bootverhuur.

varen in roeiboot met gezin

Groot vakantiehuis aan het water met sauna, jacuzzi of whirlpool huren?

Het is mogelijk een vakantiehuis aan het water 10 personen met wellness faciliteiten te huren. Er zijn grote vakantiehuizen in onder andere Friesland, Zeeland en Noord-Holland met sauna, jacuzzi of whirlpool te huur. Met privé wellness faciliteiten wel te verstaan. Indien je een 10 persoons vakantiehuis met jacuzzi of sauna aan het water wilt boeken, wordt aangeraden di vroeg te doen. Zeker als je zo een luxe watervilla voor de zomervakantie boekt, wordt aangeraden de boeking in het voorseizoen te doen. Mogelijk kom je dan ook nog in aanmerking voor vroeg boek korting.

In veel van onze watervillas en vakantiehuizen zijn huisdieren welkom

Een vakantiehuis aan het water met huisdier boeken? In veel van onze grote vakantiehuizen aan het water zijn huisdieren toegestaan. Per vakantiehuis staat aangegeven of honden of katten welkom zijn en wat de regels zijn. Bij een visvakantie aan het water kan je gebruik maken van je eigen aanlegsteiger of vissteiger. Het is bij een visvakantie niet handig een huisdier zoals een kat mee naar je vakantieadres te nemen. De poes zal immers graag een visje verschalken en er is een kans dat de poes gewond raakt door een vishaak of ander visgerei. Vissen tijdens een vriendenweekend, zeker een goed idee.

Wat kost een luxe vakantiehuis aan het water voor 10 tot 15 personen?

Vakantiehuizen aan het water voor groepen van 8, 10 of 12 personen zijn zeker niet goedkoop om te huren. Je krijgt echter wel waar voor je geld. Een vakantiehuis met aanlegsteiger, privé sauna en jacuzzi aan de Friese Meren is natuurlijk duurder dan een grote vakantiewoning zonder eigen aanleg- of vissteiger. Per accommodatie en periode staat vermeld wat de huurvoorwaarden en kosten zijn. Een huisje aan het water zonder steiger is meestal goedkoper.
Je kunt ook hier grote vakantiehuizen Nederland met aanlegsteiger vinden.

Last minute vakantie aan het water met vriendengroep of familie boeken

Met 10 personen een last minute vaar- of visvakantie aan het water boeken? Het kan gebeuren dat er voor de voorjaarsvakantie of herfstvakantie nog grote vakantiehuizen aan het water voor groepen van 10 personen beschikbaar zijn. Voor de zomervakantie wordt afgeraden een groot vakantiehuis met aanlegsteiger op basis van last minute te huren. De kans is groot dat er in de zomer geen watervillas voor groepen meer beschikbaar zijn. Je kunt een last minute vakantiehuis aan het water 10 personen wel voor de voorjaarsvakantie huren. De kans is groot dat er in de voorjaarsvakantie nog grote vakantiehuizen met eigen aanlegsteiger op last minute basis beschikbaar zijn.