Duurzaam vakantiepark aan water Reeuwijk, Landal.

Een duurzaam vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen.

Een park van Landal met duurzame energie en afvalscheiding. Omdat Landal duurzaamheid belangrijk vindt. En zeker omdat Landal graag duurzame energie keuzes maakt

Duurzaam vakantiepark aan de oevers van de Reeuwijkse Plassen.

Dat is een nieuwe, duurzame formule van Landal GreenParks. De Reeuwijkse Plassen lenen zich uitstekend voor een vaarvakantie met bijvoorbeeld kano of fluisterboot. Het is een prachtige natuurgebied bij Het Goudse Hout en niet ver van Gouda en Bodegraven verwijderd. Dit duurzame vakantiepark ligt in het Groene Hart in de plaats Reeuwijk. Reeuwijk ligt in de provincie Zuid-Holland. Je kunt hier een waterbungalow met aanlegsteiger huren of een watervilla met privé sauna. Er zijn ook vakantiehuisjes te huur die niet direct aan het water liggen maar altijd wel in de buurt van de Reeuwijkse Plassen en het grote restaurant,. Met veel speelgelegenheid voor kinderen.

Waterbungalows en watervilla’s Reeuwijkse Plassen van 4 tot 20 personen te huur.

Je kunt op dit duurzame watervakantiepark van Landal kiezen voor een huisje aan het water, een accommodatie elders op het park of een watervilla tot wel 20 personen. Er is dus voor ieder wat wils. Er zijn ook extra kindvriendelijke vakantiehuizen te huur op dit bijzondere park. Ook voor gezinnen met 2 of 3 kinderen. Er is in de omgeving van alles voor de kinderen te doen. Het Avifauna in Alphen aan den Rijn ligt op 20 minuten autorijden.

Watervillas met wellness faciliteiten te huur

Er is een 10 persoons watervilla te huur met 5 slaapkamers en privé sauna. Ideaal om een familieweekend of vriendenweekend aan de Reeuwijkse Plassen te vieren. Voor grotere groepen zijn er 12 persoons en 20 persoons watervillas te huur.

Dagje Gouda, leuk en veel te doen

De stad met historisch stadscentrum Gouda ligt slechts op enkele kilometers van Reeuwijk. In het oude centrum vind je vele historische gebouwen waaronder De Waag en de Sint Janskerk. Als je een vakantie op dit waterpark in Reeuwijk hebt geboekt, is het zeker leuk een dagje Gouda te doen. op de markt vindt je vele restaurants en cafétjes. Hier is het heerlijk om een hapje en drankje te doen. vergeet ook niet het Catharina Gasthuis te bezoeken, een museum naast de Sint Janskerk met zijn gebrandschilderd glas. Lees hier méér over Gouda.

prive aanlegsteiger bij watervilla

Biologische ijsjes op dit duurzaam vakantiepark in Reeuwijk

In de ijssalon op dit park zijn biologische ijsjes in vele smaken te koop en in het restaurant op het park zijn gezonde, duurzame en lekkere gerechten verkrijgbaar. Dit park in Reeuwijk is dus niet alleen duurzaam vanwege de afvalscheiding en het bouwen met duurzame bouwmaterialen, het s in alle opzichten een duurzame vakantiebestemming. Het is misschien wel het meest duurzame Landal vakantiepark van Nederland. Als je een luxe vakantie in een villa aan het water zoekt, is dit één van de duurzame bestemmingen. Elders in Nederland hebben we een nog groter aanbod watervillas. Hier vind je een overzicht van watervillas in Nederland.